Discmaster


Discmaster

DISCMASTER is een leuke fantasieversie van het klassieke spel van Tic-tac-toe met een leuke twist van het kaartspel! De game bevat een groep schattige jonge helden op een dappere zoektocht om hun vriend Nubby te redden uit de klauwen van de kwaadaardige Shadow Master!

Kies verstandig om de schijven van je held op de grid te plaatsen om de schijven van je tegenstander te verslaan en hun aanvallen te blokkeren. Elke keer dat je er drie achter elkaar scoort, verliest je tegenstander een hitpunt.

Elk van je helden heeft een leuke speciale mogelijkheid om je te helpen genoeg kisten te verzamelen om het volgende deel van je reis op de wereldkaart te ontgrendelen. Beheers de zwaard-en-schildzwaaiende Hero Dogs, heimelijke Karate Cats en vuurbal met Fire Hogs!

AVONTUURMODUS VOOR ÉÉN SPELER

DISCMASTER wordt gespeeld in een schattige maar gevaarlijke fantasiewereld die je jonge helden kunnen verkennen terwijl ze tijdens elke stap van hun reis tegen monsterlijke volgelingen vechten. Oefen en beheers je vaardigheden in de avonturenmodus voor één speler en red een vriend uit de klauwen van de kwaadaardige tovenaar Shadow Master.

LOKALE (COUCH) MULTIPLAYER

Op zoek naar een uitdaging? Gebruik hetzelfde apparaat en daag een vriend uit in een opwindende lokale multiplayer-modus en neem het op tegen je held in een strijd van verstand. Speel op de bank, achter in de auto of waar u uw apparaat ook mee naartoe kunt nemen!

Discmaster heeft geen actieve internetverbinding of een Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Je kunt offline tegen elkaar spelen op hetzelfde systeem, in het dock of in de handheld-modus.

FUNCTIES

  • Met lokale (bank) multiplayer kun je met je vrienden vechten op één apparaat in televisie-, tafelmodel- of draagbare modus
  • Vereist geen actieve internetverbinding of een Nintendo Switch Online-lidmaatschap
  • In de avonturenmodus voor één speler kun je vijf wereldkaarten met een ander thema verkennen: het Donkere Woud, Frozen Peaks, Gloomy Swamps, Stormy Dunes en Volcanic Hollow
  • Verzamel kisten van uitdagingen op de kaart om nieuwe gebieden te ontgrendelen
  • Kies Hero Dogs en gebruik hun zwaard- en schildschijven om zowel aan te vallen als te blokkeren
  • Kies Fire Hogs en gebruik hun vuurbalschijven om diagonaal aan te vallen
  • Kies karatekatten en gebruik hun verborgen schijven om immuniteit te krijgen tegen de eerste aanval

Release info - Discmaster


Release datum
2020-05-14 00:00:00

Uitgever
Black Zeppelin Studios

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAR7JA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, dutch

Genres
puzzle, board_game, strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - Discmaster

N/A
N/A
N/A
RUB 149.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.