Dogurai


Dogurai

In een dystopische toekomst, waarin legers en de politie werden vervangen door robots en machines, besloot hun maker de wereld over te nemen. Nu is het aan Bones, een gepensioneerde honden-samoerai van de Special Forces, om alleen tegen de robotdreiging te vechten.

Je zult verschillende robotleiders tegenkomen in een actievolle platformactie door de hele stad, vechtend in stedelijke rioleringen, militaire faciliteiten, fabrieken en zelfs in torenhoge constructies. Elk niveau bevat verschillende gimmicks en verschillende uitdagingen geïnspireerd op klassieke platformgames van de afgelopen decennia, evenals verschillende vijanden en gedenkwaardige baasontmoetingen!

Functies

  • Speel als Bones, een samurai-hond met veel moves die bekend zijn bij platformfans! Voer dubbele sprongen uit, snijd kogels doormidden en voltooi vijanden met speciale combo’s!
  • Vecht door 8 verschillende fasen met verschillende uitdagingen en vijanden – van glad ijs tot motorritten door de woestijn.
  • Versla krachtige bazen met unieke aanvallen en verplaats sets.
  • Retro graphics en geluid geïnspireerd op actieplatforms uit de jaren 90.
  • Compatibel met gamecontrollers voor een meer authentieke ervaring.
  • -Boopable snooter.

Release info - Dogurai


Release datum
2020-03-24 00:00:00

Uitgever
QUByte Interactive

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAWD8A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, platformer, adventure, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Dogurai

N/A
RUB 375.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.