Don’t Forget Me


Don’t Forget Me

Waar ben je? *Wie ben jij? Als Fran, met geheugenverlies, ontwaak je uit een geestverslindende mijmering op de drempel van een van ‘s werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van geheugenmanipulatie. Opgenomen door de vriendelijke Bernard, begin je je leven opnieuw en duik je in de hoofden van patiënten om hun herinneringen te ontdekken en te kopiëren. Maar het duurt niet lang voordat de geheimen die je achterliet je inhalen… en het lot van de wereld komt aan je deur kloppen.

Don’t Forget Me combineert klassieke avontuurlijke gameplay met een modern puzzelsysteem. Treed binnen in de hoofden van patiënten en gebruik deductie om toegang te krijgen tot hun herinneringen en uw verhaal verder te ontwikkelen.

Mnemonic Detective:

Word de detective door middel van een ingewikkeld puzzelsysteem dat is ontworpen om je observatie- en deductievaardigheden te testen. Elke nieuwe patiënt vereist dat u uw eigen kennis van hun interesses en geschiedenis raadpleegt en trefwoorden toewijst om hun herinneringen te verkennen en hun geheimen te onthullen.

Herinnering aan de toekomst:

De betoverende personages van Don’t Forget Me, die zich afspeelt in een wereld die zowel verrassend anders is als die van ons, trekken je mee naar een universum met een diepe geschiedenis en een opwindende toekomst. Sluit je aan bij Fran en Bernard terwijl ze de mysteries van deze wereld uit elkaar halen en bewijzen dat er nog hoop is voor de mensheid.

Retro-futurisme:

Met een betoverende soundtrack van originele jazz- en synthwavemuziek naast prachtige pixelart en charmante personages, dompelt Don’t Forget Me de speler onder in een unieke visie op de toekomst, een toekomst waarvan je het pad nog steeds kunt veranderen.

Kenmerken:

  • Een unieke visie op de toekomst op een originele jazz- en synthwavepartituur.
  • Uniek op tekst gebaseerd puzzelsysteem, waarbij observatie en empathie net zo belangrijk zijn als logica en rede.
  • Op beslissingen gebaseerde gameplay die de grenzen van je moraliteit zal testen.

Release info - Don’t Forget Me


Release datum
2021-09-16 00:00:00

Uitgever
The Moon Pirates

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA5YRA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, portuguese, russian

Genres
puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Don’t Forget Me

N/A
RUB 1349.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.