Dr. Kawashima’s Brain Training voor de Nintendo Switch


Dr. Kawashima’s Brain Training voor de Nintendo Switch

Bekende en nieuwe oefeningen!

Stel je hersenen op allerlei manieren op de proef in Dr. Kawashima’s Brain Training voor de Nintendo Switch! Beleef een wereld aan plezier met de nieuwe oefeningen, waarvan sommige gebruikmaken van de infrarood-bewegingscamera op de Joy-Con. Of train door met de stylus (inbegrepen als je de game in de winkel koopt) of je vinger op het scherm te tikken in bekende oefeningen uit eerdere Brain Training-games. Je hebt het zelf in de hand!

Allerlei verschillende uitdagingen

Beproef je vaardigheden met een keur aan oefeningen en tests, die je op verschillende manieren speelt. Zo moet je de Nintendo Switch tijdens bepaalde oefeningen verticaal vasthouden, terwijl je het scherm aanraakt met een stylus of je vinger, en maak je in andere oefeningen gebruik van de infrarood-bewegingscamera op de Joy-Con, die de vorm van je vingers ziet! Hieronder zie je een aantal van de oefeningen die je in het spel tegenkomt.

  • Rekenen met vingers: los rekensommen op met je vingers. Zelfs als je het antwoord weet, moet je nog snel reageren!
  • Steen, papier, schaar: probeer te winnen – en te verliezen – door je vingers te gebruiken in wedstrijdjes steen, papier, schaar.
  • Woorden maken: combineer letters om woorden te vormen.
  • Fotografisch geheugen: onthoud de foto die eerder werd getoond.
  • Hoge horden: spring over horden terwijl je het hoogste getal kiest.

…En meer!

Train samen

Geef elk van je vrienden of familieleden een Joy-Con en daag ze uit in speciale trainingen, zoals:

  • Vogels tellen: speel tegen elkaar en ontdek wie de snelste vogelteller is.
  • Blokken tellen: speel tegen elkaar en probeer het aantal blokken te onthouden.

Hoe oud is jouw brein?

Bereken je hersenleeftijdscore door achter elkaar een serie oefeningen te doen, en de snelheid waarmee je informatie verwerkt, je kortetermijngeheugen en je zelfbeheersing te beproeven. Denk je dat je het beter kunt dan je vrienden en familieleden? Stel een alarm in om je dagelijkse oefeningen niet te missen, zodat de Nintendo Switch je waarschuwt als het tijd is om te trainen – zelfs als het systeem in de slaapstand staat!

Je kunt je resultaten dagelijks delen met je familieleden, door ze met e-mails over Brain Training te laten weten hoe het gaat!

Speel online!

Als je beschikt over een internetverbinding en lid bent van Nintendo Switch Online, kun je je trainingsresultaten tonen in de ranglijsten van de game en het opnemen tegen je vrienden! Bovendien willen we regelmatig wereldkampioenschappen Brain Training organiseren. Meer informatie hierover vind je binnenkort op deze site.

Release info - Dr. Kawashima’s Brain Training voor de Nintendo Switch


Release datum
03-01-2020

Uitgever
Nintendo

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAS3MA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
dutch, english, french, german, italian, japanese, spanish
Genres
lifestyle, health_and_fitness