DRAGON QUEST II: Luminaries of the Legendary Line


DRAGON QUEST II: Luminaries of the Legendary Line

De tweede aflevering van de klassieke RPG komt naar de Nintendo Switch met bijgewerkte bedieningselementen. Sluit je aan bij de afstammelingen van de legendarische held Erdrick en ga op een episch avontuur om de duivelse High Priest Hargon te verslaan!

Verhaal

Een eeuw is verstreken sinds de gebeurtenissen van de eerste DRAGON QUEST, gedurende welke tijd de afstammelingen van de held van Alefgard drie nieuwe naties hebben gesmeed. Maar de vrede die ze hebben gekend is niet meer. Demon gastheren opgeroepen uit de duisternis door Hogepriester Hargon hebben het land opnieuw aan de rand van de ondergang gebracht. Nu moet de jonge prins van Midenhall op zoek gaan naar de andere twee afstammelingen van Erdrick zodat ze samen de snode Hargon kunnen verslaan en de vrede in hun wereld kunnen herstellen.

Spelkenmerken

  • Wandel door de wildernis, dappere met monster aangetaste kerkers of ga de zee op op zoek naar nieuwe landen met je schip.
  • Ontdek onderweg een breder scala aan krachtige vaardigheden en waardevolle schatten!
  • Ervaar het klassieke Party-systeem: bestuur meerdere helden en vechtgroep vijanden en word strategischer.

Ervaar de miljoenen verkochte series, geliefd in zowel Japan als daarbuiten, en zie hoe de meesterlijke talenten van serie-maker Yuji Horii, gecombineerd met de revolutionaire synthesizer-geluiden van Koichi Sugiyama en de razend populaire manga-illustraties van Akira Toriyama om een ​​spelsensatie te creëren .

Release info - DRAGON QUEST II: Luminaries of the Legendary Line


Release datum
2019-09-27 00:00:00

Uitgever
SQUARE ENIX

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAUEXB

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, korean, chinese

Genres
rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - DRAGON QUEST II: Luminaries of the Legendary Line

¥6.07
RUB 469.0
N/A
HK$61.00
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.