Dungeons 3 – Nintendo Switch™ Edition


Dungeons 3 – Nintendo Switch™ Edition

Eindelijk heeft de Dungeon Lord met succes de krachten van het kwaad verenigd en zijn duistere rijk gevestigd. Tijd voor de volgende stap in zijn meest duivelse zoektocht: expansie!

Laat je duistere kant los door een unieke ondergrondse kerker te creëren uit een enorm scala aan kamers, vallen en structuren. Breng het meest angstaanjagende leger op de been dat de wereld ooit heeft gezien, door te kiezen uit verachtelijke wezens zoals orcs, succubae, zombies en nog veel, veel meer. Dan, als je je troepen eenmaal hebt opgebouwd, kom je uit de duisternis en leid je je leger naar het licht van de bovenwereld, waar je het land zult bederven en alles zelfs maar vaag heroïsch, schattig of eenhoornvormig zult sturen.

Kenmerken

  • De kerkermanager waar je op hebt gewacht: Dungeons 3 is de grootste, beste en meest kwaadaardige kerkersim tot nu toe, eindelijk beschikbaar op Nintendo Switch™ en speelbaar in gedockte en draagbare modus.
  • Onder nieuw management: voer het bevel over de verenigde krachten van het kwaad onder leiding van de kwaadaardige keizerin Thalya en leid ze naar de overwinning.
  • Grootte doet ertoe: uitgebreide singleplayer-campagne met 20 missies en meer dan 20 uur speeltijd, verschillende schermutselingenkaarten en een horde monsters en wezens met unieke vaardigheden staan ​​tot je beschikking.
  • Spreek geen kwaad: de favoriete verteller van de fans is terug met zijn onmiskenbare stem en humor en zet de Dungeons-erfenis op de best mogelijke manier voort.
  • Bevat uitbreidingspakketten “Once Upon a Time”, “Evil of the Caribbean”, “Lord of the Kings” en alle eerder uitgebrachte inhoudsupdates om dit een echt definitieve editie van Dungeons 3 voor onderweg te maken.
  • li>

Release info - Dungeons 3 – Nintendo Switch™ Edition


Release datum
2022-09-15 00:00:00

Uitgever
KalypsoMediaGroup

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, russian

Genres
action, simulation, strategy, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Dungeons 3 – Nintendo Switch™ Edition