Earth Marines


Earth Marines

Earth Marines is een nieuwe game van HugePixel en Diedemor Studio. Het is een actievolle run-and-gun shooter vol zombies en brute vuurgevechten. Een speciale taskforce van de aarde moet de zombiedreiging uitroeien – daarom komen ze zwaar verpakt, maar in een paar aantallen. Je belangrijkste doel is om hordes zombies te doden, geïnfecteerde gebieden uit te roeien en de bronnen van dodelijke virussen te vernietigen die dode mensen kunnen reanimeren.

Deze titel laat fans van old-school shoot-em-ups geweldige gameplay zien met retro-graphics en vloeiende vuurgevechten. Je zult het geweldig vinden om je een weg te banen door tientallen verschillende vijanden als een meedogenloze en onvergeeflijke uitroeier. Earth Marine worden betekent een grote inspanning om op te treden als een echte zombiedoder. Ben je klaar voor een uitdaging?

Release info - Earth Marines


Release datum
2021-09-17 00:00:00

Uitgever
ESDigital Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA5SGA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Earth Marines

¥5.49
N/A
RUB 449.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.