Elliot Quest


Elliot Quest

Elliot kan niet doodgaan – maar hij komt nog altijd tijd tekort.

In Elliot Quest moet het slachtoffer van een ongewone vloek op zoek naar een medicijn voordat hij in een duiveltje wordt omgetoverd.

Hij komt er echter al snel achter dat hij niet dood kan gaan. Geplaagd door nachtmerries wordt Elliot steeds zwakker, tot Elliot een bezoek brengt aan de plaatselijke wijsgeer, die hem vertelt dat hij het slachtoffer is van een ongewone vloek. Een duiveltje met de naam Satar berooft Elliot geleidelijk van zijn levensenergie. Als Elliot geen medicijn tegen de vloek kan vinden voor het te laat is, wordt hij een Satar. Het enige wat hij kan doen is een van de eilandbewakers om hulp vragen. Deze bewakers hebben voorkomen dat Urele door de Satar werd overgenomen.

Ontdek een bruisende open wereld, gevuld met verborgen geheimen en mysterieuze bewakers die Elliot kunnen helpen aan zijn vloek van onsterfelijkheid te ontsnappen. Je zult gedurende dit avontuur talloze vaardigheden en spreuken verzamelen, je een weg banen door vijf kerkers en zestien unieke eindbazen verslaan om de verschillende eindes te ontdekken.

Release info - Elliot Quest


Release datum
2017-10-19 00:00:00

Uitgever
PlayEveryWare

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPADWSA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian

Genres
platformer, adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Elliot Quest

¥9.99
RUB 699.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.