Empire of Angels IV


Empire of Angels IV

Voor het eerst sinds de serie begon in 1993, komt Empire of Angels op console! Als het nieuwste deel in de legendarische tactische RPG-franchise, bevat deze bijgewerkte editie van Empire of Angels IV weelderige 3D-graphics, strategische turn-based gevechten en een enorme cast van prachtige vrouwelijke personages.

Empire of Angels IV biedt een frisse kijk op de geschiedenis van Asgard en herintroduceert de overlevering, personages en mechanica zonder enige voorkennis die nodig is om van dit gloednieuwe avontuur te genieten. Diepe politieke intriges met een fantasiethema en de dreigende oorlogsdreiging worden in evenwicht gehouden door luchtige karakterinteracties, levensechte humor, verleidelijke ontwerpen en het vermogen om het pantser van je volledig vrouwelijke tegenstanders te vernietigen!

Sluit je aan bij het Namtar-onderzoeksteam terwijl ze patrouilleren in het Land van Asgard om de orde te handhaven tegen een plaag die gewone mensen tot hersenloos geweld drijft. Nadat Niya, kapitein van het legioen van het Valkyrie-koninkrijk, getuige is van een glanzende bol die uit de lucht valt, wordt alles wat ze weet over de geschiedenis van Asgard en de broze vrede in twijfel getrokken. Vergezeld door vertrouwde bondgenoten en nieuwe vrienden, leidt Niya het team in een wereldomspannende missie om de waarheid te achterhalen, terwijl de mysterieuze plaag hen uit elkaar dreigt te drijven.

Kenmerken:

  • Ontmoet en werf een grote cast vrouwelijke krijgers.
  • Neem deel aan turn-based tactische gevechten gepresenteerd in weelderige 3D-stijl!
  • Navigeer door het land van Asgard met een gedetailleerde bovenwereldkaart.
  • Pas uw team aan met verschillende functieklassen.
  • Ontdek alternatieve verhalende paden en eindes op basis van je acties!

Release info - Empire of Angels IV


Release datum
2021-06-24 00:00:00

Uitgever
eastasiasoft

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA3RCA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, chinese

Genres
strategy, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Empire of Angels IV