Endurance – space action


Endurance – space action

Endurance – is een prequel van Ailment (nog een top-down sci-fi actieschietspel met de instelling voor het vertellen van verhalen).

Plot

Endurance vertelt je het verhaal dat plaatsvond vóór de gebeurtenissen in Ailment (je hoeft Ailment niet eerder te spelen). Je bent een onderzoeker op een ruimteschip genaamd Endurance, en op een dag raken je bemanningsleden, je vrienden geïnfecteerd en worden ze krankzinnig en gaan ze zich gedragen als zombies. Je doel is om te overleven op dit ruimtevaartuig en erachter te komen wat er met de bemanning is gebeurd, hoe deze ziekte of infectie zich verspreidde over dit ruimteschip Endurance, en ook om je vrienden te redden die in de problemen komen en hen niet deze ziekte te laten krijgen. Je zult vechten met je voormalige bemanning, collega’s en vrienden, omdat ze je nu dood willen hebben, je zult je vrienden helpen die nog steeds gezond zijn en nog geen infectie hebben, en je zult proberen deze kogel te overleven hel nachtmerrie met behulp van tonen van geweren.

Instelling

Endurance heeft een sciencefiction-sfeer en ouderwetse retro-vibes, omdat het zowel een pixelart-game als een indiegame is. Het heeft ook horrorelementen en soms een enge sfeer, wat het verhaal boeiender maakt. Je zult het zeker leuk vinden om op dit pad van avontuur te gaan. Ook al zit je op een ruimteschip, je krijgt nog steeds die hardcore kerker-crawler-elementen, aangezien de niveaus zijn gebouwd in de stijl van een kerker.

Dit avontuurlijke schietspel zit ook vol met verwijzingen naar sommige sciencefictionfilms.

Tekens

In deze prequel van Ailment word je verliefd op leefbare en spraakzame personages, hun grappige grappen en goede humor die deze horror en donkere sfeer een beetje doorbreken om je te laten ontspannen en je klaar te maken om in actie te komen in volgende hardcore gevechten met geïnfecteerde vijanden.

Wapen

Er is een enorm arsenaal aan wapens dat je kunt gebruiken om het hele leger van deze geïnfecteerde zombieachtige vijanden te verslaan, om te overleven en het hele ziekteverhaal te ontdekken, en hoe deze infectie op dit ruimteschip verscheen.

Levels

Om je tot het einde betrokken te houden, heeft dit avonturenspel een grote verscheidenheid aan niveaus met coole mechanica zoals: tower defense-stijl, runner-stijl, action shooting-stijl, quest-stijl

Om nu alle geweldige eigenschappen van Endurance samen te vatten:

 • Tal van verschillende wapens
 • Variabele gameplay-mechanica
 • Brute animaties
 • Sfeervolle muziek en geluidseffecten
 • Mogelijkheid om NPC’s mee te nemen
 • Leefbare en spraakzame karakters
 • Goed humeur
 • Hardcore gameplay
 • Intrigerend verhaal
 • Hardcore baasgevechten
 • Avontuurlijk plot

Dus als je een hardcore speler bent en een grote fan van 2D-games, indiegames, RPG’s, retro-games uit de jaren 90, dungeon-crawler, actieshooter of avonturengames met roguelike-elementen, survivalgames, moet je stoppen met doen wat je doet doen, speel nu Endurance! En je zult verbazingwekkende uren aan gameplay hebben die betrokken zijn bij dit coole verhaal en het zijn wendingen!

Release info - Endurance – space action


Release datum
17/09/2020

Uitgever
Ivan Panasenko

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAY78A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, korean, portuguese, russian, spanish

Genres
adventure, rpg, shooter, action

Nintendo Switch eShop prijzen - Endurance – space action

€ 7,99
€7.99
7,99 €
7,99 €
£7.99
€7.99
US$7.99
N/A
€7.99
A$11.99
7,99 €
10,49 CAD
7,99 EUR
€7.99
CZK 199.00
DKK 59.00
€7.99
7,99 €
€7.99
7,99 EUR
7,99 €
7,99 €
7,99 €
€7.99
€7.99
MX$149.99
NZ$12.99
kr 80,00
29,99 zł
€ 7,99
7,99 EUR
599,00 ₽
7,99 €
€7.99
ZAR 150.00
7,99 €
SEK 79.00
CHF 11.99
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad