Escape Game – FORT BOYARD 2022


Escape Game – FORT BOYARD 2022

Fort Boyard wacht op je met tal van uitdagingen om alleen, met familie of zelfs met je vrienden aan te gaan! In het legendarische fort ga je nieuwe gevaren het hoofd bieden, een lastig raadsel oplossen en een opwindende tijdrit beleven om de sleutels te bemachtigen van de schatkamer die wordt vastgehouden door pater Fouras.

Om te ontsnappen, heb je 4 zeer gemotiveerde kandidaten bij je. Samen neem je het op tegen felle vijanden, maak je waanzinnige wendingen en doe je een heleboel stunts. De perfecte combinatie voor een ongekende escape game-ervaring!

Gooi terug in de tijd met de tijdmachine en ervaar 6 mythische uitdagingen van het fort! Er is zelfs een verrassingsgast: Willy Rovelli. Ook onze zeer bijzondere Franse chef is aan boord en het is tijd voor een kookwedstrijd! Klaar om zijn “heerlijke keuken” uit te dagen? Kun jij uit dit gekke universum ontsnappen en zijn gruwelijke maaltijden overleven?

Release info - Escape Game – FORT BOYARD 2022


Release datum
2022-06-24 00:00:00

Uitgever
Microids

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPA8CCA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian

Genres
action, party, sports

Nintendo Switch eShop prijzen - Escape Game – FORT BOYARD 2022

RUB 1789.0
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.