FATAL TWELVE


FATAL TWELVE

FATAL TWELVE, het veelgeprezen spannende avonturenspel, maakt de overstap van pc naar Nintendo Switch™!

Kijk hoe het spannende verhaal zich ontvouwt terwijl twaalf unieke personages, verzameld door de Goddess of Destiny, tegen elkaar strijden om een ​​kans om hun vroegtijdige ondergang ongedaan te maken.

Introductie van talloze evenementen en CG’s exclusief voor de console-editie!

Het oorspronkelijke ontwikkelteam heeft een hele reeks evenementen en CG’s exclusief voor de console-editie voorbereid. Bovendien zijn sommige van de bestaande beelden opnieuw gemasterd om dit aangrijpende verhaal des te boeiender te maken!

Beschikbaar in twee talen!

De tekst kan worden ingesteld op Japans of Engels (audio is alleen Japans). Dit omvat in-game tekst, opties en de digitale handleiding. Taalinstellingen kunnen op elk moment worden gewijzigd.

Speel alleen met het touchscreen! Speel met één hand!

Speel in handheld-modus met de Joy-Con™ aangesloten, of maak ze los en speel met alleen de aanraakbedieningen! In tabletop-modus of tv-modus kan alles worden bediend met alleen de Joy-Con (R), zodat je met slechts één hand kunt spelen!

Ook beschikbaar voor de Nintendo Switch™ Lite. (Er is een aparte Joy-Con (R) nodig om met één hand te spelen.)

Samenvatting

Op een dag sterft Shishimai Rinka bij een explosie, maar ze blijft haar gewone leven leiden alsof er helemaal niets is gebeurd. Tenminste, tot een paar dagen later, wanneer ze de Godin Parca in de droomwereld ontmoet.

“Goedenavond, mijn lieve slaafjes van het lot.”

Rinka ontdekt dat ze een van de 12 mensen is die de Godin voor haar spel heeft uitgenodigd. Een spel dat hun dood ongedaan zou kunnen maken. In deze maalstroom van leven en dood moet Rinka talloze verschillende emoties onder ogen zien, evenals de waarheid achter haar eigen ondergang. Wat zal haar uiteindelijke beslissing zijn…?

Gameplay

Het spel in deze visuele roman houdt in dat je het verhaal doorleest terwijl je op bepaalde belangrijke punten keuzes maakt. Verschillende beslissingen kunnen leiden tot verschillende uitkomsten, verhaalvertakkingen en eindes.

Staff

Verhaal: Akeo

Origineel kunstwerk: Shio-Koji

Muziek: Laag

Cast

Rinka Shishimai VA: Eriko Matsui

Naomi Hitsuji VA: Asuka Kakumoto

Miharu Mishima VA: Yuri Komagata

Mao Oguma VA: Konomi Fujimura

Parca, Goddess of Destiny VA: Kanako Nomura

Overig

*Volledig ingesproken

Release info - FATAL TWELVE


Release datum
2021-07-21 00:00:00

Uitgever
PROTOTYPE

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
18

NS Online support

Game code
HACPA2F2A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english

Genres
adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - FATAL TWELVE

¥43.00
RUB 3599.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.