Fate/EXTELLA: The Umbral Star


Fate/EXTELLA: The Umbral Star

Preview Image

Beleef supersnelle gevechtsactie in een episch verhaal! In het digitale rijk van SE.RA.PH is de Holy Grail War over, maar de nieuwe heerser van het land wordt van alle kanten bedreigd. De Servants die de oorlog hebben overleefd, vormen nu gespannen en ongewone allianties om zich voor te bereiden op een conflict dat SE.RA.PH kan verscheuren… of geheel vernietigen.

Verschillende Fate-universums komen in botsing

De beroemde Fate/EXTRA-serie gaat een nieuwe fase in met Fate/EXTELLA: The Umbral Star. Niet alleen Fate/EXTRA Servants maar ook personages uit Fate/stay night, Fate/Apocrypha, Fate/Grand Order, Fate Zero en andere Fate-series maken hun opwachting. Je kunt de game spelen met Japanse audio met Engelse ondertiteling. Daarnaast zijn Chinese, Koreaanse en Japanse tekstopties beschikbaar.

Een gloednieuw verhaal van Kinoko Nasu

Kinoko Nasu is de oorspronkelijke maker van Fate/stay night en scenarioschrijver van Fate/EXTRA en heeft een volledig nieuw scenario geschreven voor Fate/EXTELLA. Het universum en de personages uit Fate zullen evolueren.

Een uitgebreid verhaal verteld vanuit verschillende perspectieven

In Fate/Extella wordt het verhaal verteld vanuit de afzonderlijke gezichtspunten van drie heldhaftige vrouwelijke Servants. Ook zijn er enkele zijverhalen die nieuw licht werpen op het hoofdverhaal.

Een nieuwe manier van vechten

Als unieke actiegame in de Fate-serie kan de speler een Servant besturen en verschillende moves uitvoeren. Daarnaast is een krachtige “Form Change” toegevoegd waarmee je je Servant kunt transformeren. Voer intense gevechten op de grond of midden in de lucht en vernietig de vijandelijke troepen.

Release info - Fate/EXTELLA: The Umbral Star


Release datum
2017-07-21 00:00:00

Uitgever
Marvelous Europe

Ontwikkelaar
Marvelous

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAC8QA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, korean, chinese

Genres
action, fighting

Nintendo Switch eShop prijzen - Fate/EXTELLA: The Umbral Star

¥39.80
RUB 2999.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.