Fernz Gate


Fernz Gate

Preview Image

Alex, een doodnormale scholier met een doodnormaal leven, wordt wakker in een onbekend bos en ontdekt dat hij op een of andere manier terecht is gekomen in Fernland, een wereld die wordt geteisterd door oorlog en vernietiging.

Terwijl hij tegen monsters en de constante dreiging van de Overlord vecht, ontmoet hij Lita, een jonge vrouw die net als hij afkomstig is uit een vredige wereld.

Ze worden al snel vrienden en gaan samen op pad, maar welke verborgen waarheid ligt op hen te wachten als hun verhaal zich begint te ontvouwen?

Verenig je krachten met vrienden en vecht! Maak gebruik van het geheime huis en stuur je maatjes op pad om items te verzamelen of plaats ze op een voetstuk om speciale effecten te krijgen. Teel fruit met versterkende werking, upgrade wapens en pas ze aan, neem deel aan verschillende extra missies en geniet van veel inhoud!

Release info - Fernz Gate


Release datum
2018-08-23 00:00:00

Uitgever
KEMCO

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAQWCA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english

Genres
adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Fernz Gate

¥11.00
RUB 909.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.