Five Nights at Freddy’s


Five Nights at Freddy’s

Welkom bij je nieuwe zomerbaan bij Freddy Fazbear’s Pizza, waar kinderen en ouders komen voor entertainment en eten zover het oog reikt!

De belangrijkste attractie is natuurlijk Freddy Fazbear; en zijn twee vrienden. Het zijn animatronische robots, geprogrammeerd om het publiek te plezieren! Het gedrag van de robots is ‘s nachts echter enigszins onvoorspelbaar geworden en het was veel goedkoper om u als bewaker in te huren dan een reparateur te vinden.

Vanuit uw kleine kantoor moet u de beveiligingscamera’s zorgvuldig in de gaten houden. Je hebt een zeer beperkte hoeveelheid elektriciteit die je per nacht mag gebruiken (verlaging van het bedrijfsbudget, weet je). Dat betekent dat als u ‘s nachts zonder stroom zit – geen veiligheidsdeuren en geen lichten meer! Als er iets niet klopt, namelijk als Freddybear of zijn vrienden zich niet op de juiste plaats bevinden, moet je ze op de monitors vinden en jezelf beschermen als dat nodig is!

Overleef je vijf nachten bij Freddy’s?

Release info - Five Nights at Freddy’s


Release datum
2019-11-29 00:00:00

Uitgever
Clickteam

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAUD7A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - Five Nights at Freddy’s

N/A
RUB 525.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.