Flip Wars


Flip Wars

Heers over het bord in Flip Wars, een nieuwe partygame waarin vier spelers tegen elkaar kunnen strijden, exclusief verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Probeer de meeste gekleurde panelen te verzamelen en je tegenstanders dwars te zitten in deze doldwaze game waarin het ieder voor zich is!

Verover het gebied

Spring in de lucht en maak een stampsprong op het bord om de panelen rond het veld waar je op landt van kleur te veranderen. Schakel je tegenstanders uit door de panelen waar ze op staan om te draaien, en zie hoe ze van het bord vliegen.

Maar kijk uit waar je staat, want ze kunnen jou ook lanceren! Voorkom dat je rivalen de aangrenzende panelen heroveren en zet ze op het verkeerde been door midden in de lucht van richting te veranderen of een schijnstampsprong te maken.

CI_NSwitchDS_FlipWars_02.jpg

Extra power!

Vergroot je kansen met tal van voorwerpen die je bewegingssnelheid verbeteren, je tijdelijk onkwetsbaar maken of zelfs de richting van de panelen veranderen, zodat ze diagonaal omdraaien. Als je wordt uitgeschakeld door een tegenstander, verlies je alle voorwerpen die je hebt opgeraapt en de bonussen die erbij horen, dus hou je omgeving in de gaten.

CI_NSwitchDS_FlipWars_01.jpg

Kleurensprint

Ren sneller dan je tegenstander naar een gebied of voorwerp op het bord dat je wilt opeisen, door op de panelen met jouw kleur te blijven. Als je op een paneel stapt dat door een andere speler is omgedraaid, wordt je bewegingssnelheid fors beperkt!

Let op je omgeving

Profiteer van je omgeving om het gevecht in jouw voordeel om te doen slaan! In elk gebied kun je weer allerlei unieke uitdagingen overwinnen en krijg je te maken met nieuwe strategische mogelijkheden. Sommige gebieden bevatten elementen die het hele spel op zijn kop zetten, zoals het straalkanon dat je kunt activeren om hele rijen met panelen om te draaien, terwijl andere gebieden obstakels bevatten, zoals een verlammende golf die je tijdelijk kan verdoven en voor allerlei problemen kan zorgen!

CI_NSwitchDS_FlipWars_GIF_Wave.gif

De spelregels

Er zijn drie spelstanden om je draai in te vinden – Paneelstrijd, Knock-outstrijd en Levensstrijd.

In Paneelstrijd is het doel om zoveel mogelijk panelen in jouw kleur te veranderen. De speler die aan het eind van de ronde de meeste panelen heeft weten in te kleuren wint. Het zal je verbazen hoe snel een potje volledig kan worden omgedraaid!

In Knock-outstrijd gaat het erom dat je je tegenstanders zo vaak mogelijk van het bord laat vliegen, terwijl je probeert te voorkomen dat ze jou uitschakelen. Degene die de meeste tegenstanders heeft uitgeschakeld en zelf het minst vaak van het bord is gevlogen, mag victorie kraaien.

NSwitchDS_FlipWars_02.jpg

In Levensstrijd vecht je tot het bittere eind. Iedere speler heeft slechts drie levens. Als je drie keer wordt uitgeschakeld, ben je geëlimineerd. Als het spel eindigt in een gelijkspel, wint de speler met de meeste panelen!

CI_NSwitchDS_FlipWars_Characters.png

Je kunt ook online strijden*, tegen computergestuurde tegenstanders spelen en het tegen maximaal drie andere spelers opnemen in de lokale multiplayerstand.

video

Laat je rivalen van het bord vliegen, geef panelen de juiste kleur en word de held van de dag in Flip Wars, exclusief verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. In de toekomst worden er updates uitgebracht die meer functies toevoegen aan deze game. Hierover wordt later meer bekendgemaakt.

  • Ontdek een gloednieuwe wedstrijdsport in deze spannende partygame
  • Draai panelen om, om voorwerpen te vinden, wees je tegenstanders te slim af en eis de overwinning op
  • Laat zien wat je kunt in tal van competitieve spelstanden voor meerdere spelers
  • Strijd online of in de lokale multiplayerstand (maximaal vier spelers) tegen andere spelers

Release info - Flip Wars


Release datum
06-07-2017

Uitgever
Nintendo

Ontwikkelaar
Over Fence Co. Ltd.

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPACYVB

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
dutch, english, french, german, italian, japanese, portuguese, russian, spanish
Genres
action, party

Prijzen van Flip Wars op de Nintendo Switch eShop

€ 9,99
€9.99
9,99 €
9,99 €
£8.99
€9.99
US$9.99
JP¥10.59
€9.99
A$15.00
9,99 €
14,79 CAD
9,99 EUR
€9.99
CZK 249.00
DKK 75.00
€9.99
9,99 €
€9.99
9,99 EUR
9,99 €
9,99 €
9,99 €
€9.99
€9.99
MX$257.51
NZ$16.50
kr 100,00
40,00 zł
€ 9,99
9,99 EUR
749,00 ₽
9,99 €
€9.99
ZAR 180.00
9,99 €
SEK 104.00
CHF 14.00
ARS 710.00
R$51.00
CLP 91.00
COP 43,800.00
N/A
N/A
N/A
PEN 33.00
Laat me alle prijzen zien!
Ad