Foregone


Foregone

Jaren na een verwoestende oorlog wordt de stad Calagan opnieuw belegerd door een allesvernietigende strijdmacht die bekend staat als de Eg. Als de sterkste supersoldaat van de stad is het aan jou om de oorsprong van de Eg te onderzoeken en te voorkomen dat zijn gereanimeerde volgelingen je huis verwoesten. Maar de Eg wekt niet alleen de doden op, het haalt herinneringen op die beter vergeten kunnen worden.

Foregone is een snelle en vloeiende 2D-actieplatformer boordevol legendarische buit en verbluffende pixelkunst. Verzamel een arsenaal aan krachtige wapens en upgradebare vaardigheden, en gebruik ze vervolgens om te schieten en je een weg te banen door handgemaakte pixelomgevingen die een schat aan geheimen verbergen.

Ontrafel een meeslepend verhaal van spijt en samenzwering terwijl je je een weg baant door hordes vijanden en je missie uitvoert om Calagan te redden van totale vernietiging.

Release info - Foregone


Release datum
2020-10-13 00:00:00

Uitgever
Big Blue Bubble

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAYFMA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, platformer, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Foregone

¥21.00
N/A
RUB 1499.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.