Funny Car Wash – vrachtwagens en auto’s spel actie RPG carwash garage voor kinderen en peuters


Funny Car Wash – vrachtwagens en auto’s spel actie RPG carwash garage voor kinderen en peuters

In dit unieke spel voor jongens en meisjes, kinderen van alle leeftijden, run je je eigen wasstraat. Met veel coole schoonmaakactietools, moet je een verscheidenheid aan leuke auto’s, vrachtwagens, graafmachines, tractoren en andere voertuigen schoonmaken. Of het nu brandweerauto, racewagen, ambulance, politieauto of foodtruck is. Je taken omvatten acties zoals poetsen, vegen, afspuiten, polijsten of auto’s controleren op virussen en bacteriën met een vergrootglas en ze zelfs betoveren met een toverstaf. Bij elke schoonmaakactie verdien je diamanten, die je vervolgens kunt gebruiken om nieuwe voertuigen te ontgrendelen of om je voertuigen weer vuil te maken. Motivatie op lange termijn gegarandeerd! Een ballonpop-minigame is ook inbegrepen! Je hebt geen taalvaardigheid nodig om dit spel te spelen! Dit maakt het ook het perfecte educatieve spel voor baby’s. Gebruik gewoon je vinger, kies een gereedschap en was de door jou gekozen auto rechtstreeks op het Nintendo Switch™-consolescherm. Perfect voor voorschoolse kinderen, kleuters, eersteklassers en kinderen van alle leeftijden. De Carwash Game is 100% frustratievrij en bevat een motiverend beloningssysteem! Houd er rekening mee dat deze game alleen de aanraakfunctionaliteit van de Nintendo Switch™-console gebruikt.

In dit unieke spel voor jongens en meisjes, kinderen van alle leeftijden, run je je eigen wasstraat.

Met een heleboel coole schoonmaakactietools moet je verschillende leuke auto’s, vrachtwagens, graafmachines, tractoren en andere voertuigen schoonmaken. Of het nu een brandweerauto, racewagen, ambulance, politieauto of foodtruck is.

Je taken omvatten acties zoals poetsen, vegen, afspuiten, polijsten of auto’s controleren op virussen en bacteriën met een vergrootglas en ze zelfs betoveren met een toverstaf.

Bij elke schoonmaakactie verdien je diamanten, die je vervolgens kunt gebruiken om nieuwe voertuigen te ontgrendelen of om je voertuigen weer vuil te maken. Motivatie op lange termijn gegarandeerd!

Er is ook een minigame met een ballonpop inbegrepen!

Je hebt geen taalvaardigheid nodig om dit spel te spelen! Dit maakt het ook het perfecte educatieve spel voor baby’s. Gebruik gewoon je vinger, kies een gereedschap en was de door jou gekozen auto rechtstreeks op het scherm van de Nintendo Switch-console.

Perfect voor kleuters, kleuters, eersteklassers en kinderen van alle leeftijden.

Het Carwash-spel is 100% frustratievrij en bevat een motiverend beloningssysteem!

Houd er rekening mee dat deze game alleen de aanraakfunctionaliteit van de Nintendo Switch-console gebruikt.

Release info - Funny Car Wash – vrachtwagens en auto’s spel actie RPG carwash garage voor kinderen en peuters


Release datum
2022-04-21 00:00:00

Uitgever
McPeppergames

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPA76UA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
rpg, other, education, simulation