G-DARIUS HD


G-DARIUS HD

Vlieg in de iconische Silver Hawk en dompel jezelf onder in spannende gameplay met zowel moderne HD-visuals als authentieke retro-arcade graphics.

Ervaar de conflicten tussen het Amnelia-koninkrijk en het meedogenloze Thiima-rijk die plaatsvonden vóór de strijd tussen de mensen van Darius en Belsar. Tijdens dit conflict werden de iconische Silver Hawks van de serie gemaakt om gebruik te maken van het unieke capture ball-systeem van de game waarmee je je eigen strategie kunt smeden en een voorsprong op de vijand kunt krijgen!

G-DARIUS HD is de poort van “G-DARIUS” in hoge resolutie – ontwikkeld door de meesters van remastering bij M2. Het spel kan ook in lage resolutie worden gespeeld, zoals in de originele arcade-versie.

Van de epische eindbaasgevechten tot de gedenkwaardige soundtrack, G-DARIUS viel op toen het voor het eerst werd uitgebracht in de speelhallen en tot op de dag van vandaag prijzen critici en fans deze game als een goed voorbeeld van hoe je een 2D-game brengt serie correct naar 3D.

Release info - G-DARIUS HD


Release datum
2021-09-28 00:00:00

Uitgever
ININ Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAVX2B

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english

Genres
action, adventure, arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - G-DARIUS HD