Galacide


Galacide

Galacide combineert de waanzinnige actie van klassieke ruimteschieters met de gerichte, snel denkende tactieken van puzzelaars. Kies uit een verscheidenheid aan schepen, elk uitgerust met unieke kenmerken en vaardigheden. Begin aan je missie om door de versterkende buitenaardse invasie te tunnelen, de bron te vinden en de melkweg te redden!

Doe het alleen of stel een team van je vrienden samen om te vechten in de meest meedogenloze uithoeken van het universum!

  • Coöperatie voor 4 spelers: Roep de hulp in van je kameraden in je strijd om de melkweg te redden, met lokale coöp voor 4 spelers!
  • Campagnemodus: vecht je een weg door unieke omgevingen en uitdagingen om de bron van de buitenaardse plaag te ontdekken en deze te elimineren!
  • Eindeloos spelen: kijk hoe ver je kunt komen door eindeloze hordes vijanden te vechten en door de oprukkende puzzelmuur te tunnelen!
  • Puzzelspel: voltooi steeds moeilijkere scenario’s die je geest uitdagen, niet je triggervinger!
  • 4 speelbare schepen: kies uit het mijnschip, vrachtschip, faseschip en slagschip, elk uitgerust met speciale vaardigheden en unieke attributen!
  • Uitdagende eindbazen: vecht tegen gevaarlijke en machtige eindbazen. Kun jij de gevaarlijkste wezens in de melkweg verslaan?
  • In-game tutorial: word een toppiloot door een snel trainingsprogramma te volgen.

In Galacide moet je zorgvuldig een balans vinden tussen het vechten tegen de vijand en het graven van een tunnel door de oprukkende Bitwall, want als je een van beide negeert, zul je zeker ten onder gaan. Er is een combinatie van vaardigheid, geluk en een geavanceerd ruimtevaartuig voor nodig om uw succes te garanderen.

Mijnschip – Een achteraf gemonteerd asteroïde mijnbouwschip, dit schip heeft een solide balans tussen behendigheid, kracht en vuurkracht, en is uitgerust met een krachtige trekstraal die wordt gebruikt om vijandelijk schroot binnen te halen.

Vrachtschip – Een herbestemd vrachtschip, dit schip is misschien niet de snelste of raakt vijanden het hardst, maar het is net zo duurzaam als ze komen, met de mogelijkheid om vijandelijk schroot op te slaan en op te halen in zijn cache.

Faseschip – Een uiterst geheim militair experiment, dit schip kan buitengewoon snel en tijdelijk door de Bitwall bewegen, terwijl het vijandelijke aanvallen ontwijkt.

Militair schip – Dit schip is de geaccepteerde standaard voor militaire conflicten en beschikt over enorme kracht en vuurkracht. Homing-raketten vergrendelen zich op doelen en de mogelijkheid om door de Bitwall te springen en zijn eigen pad te banen.

Als onderdeel van je missie om de buitenaardse invasie uit te roeien, reis je door de melkweg en bezoek je unieke bestemmingen zoals asteroïdenvelden, planeten, mijndepots en autokerkhof – elke locatie brengt je een stap dichter bij het vinden van de bron van de invasie!

Ad

Release info - Galacide


Release datum
2020-10-23 00:00:00

Uitgever
Puny Human

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAXS9A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, puzzle, arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Galacide

EUR 12.5
EUR 12.5
EUR 12.5
EUR 12.5
GBP 11.3
EUR 12.5
USD 15.0
N/A
AUD 18.75
EUR 12.5
EUR 12.5
CAD 18.0
EUR 12.5
EUR 12.5
CZK 315.0
DKK 94.0
EUR 12.5
EUR 12.5
EUR 12.5
EUR 12.5
EUR 12.5
EUR 12.5
EUR 12.5
EUR 12.5
EUR 12.5
MXN 290.0
NZD 20.65
NOK 125.0
PLN 50.0
EUR 12.5
PLN 50.0
RUB 938.0
12,50 €
ZAR 225.0
EUR 12.5
SEK 130.0
CHF 17.5
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!