Garden Paws


Garden Paws

Om je huis uit te breiden en de nabijgelegen stad op te bouwen, heb je munten nodig. Wat is een betere manier om die munten te verdienen dan door een winkel te runnen! Verken de eilanden en grotten en verzamel alles van poep tot bloemen om aan de lokale dorpelingen te verkopen. Als je eenmaal wat zaden hebt, kun je in Farming duiken, of veel van de andere activiteiten op de eilanden, waaronder Crafting, Fishing, Mining en Questing.

Zodra je wat extra munten hebt, praat met Frank om nieuwe gebouwen in de stad in gebruik te nemen, waarbij elk gebouw unieke upgrades, winkels, missies en zelfs nieuwe gebieden met zich meebrengt om te verkennen, je hebt genoeg om je bezig te houden!

– ONTDEK: in elk gebied dat je verkent, kun je nieuwe items vinden, verzamelen, verkopen en zelfs dragen. Om elke hoek is er een kans om verborgen schatten te vinden, dus je zult elke kans die je krijgt willen verkennen.

– DUNGEON: duik in de kerker en vecht tegen monsters in 10 epische levels, neem het op tegen de baas als je durft.

– MULTIPLAYER: je hoeft dit nieuwe avontuur niet alleen te gaan, nodig tot 9 vrienden uit om online met je mee te doen. Van winkelen tot temmen en verkennen, alles is beter met vrienden.

– AANPASSING: Er zijn 10 karakters om uit te kiezen, de Vos, Konijn, Beer, Draak, Kat, Vogel, Das, Aardeekhoorn, Paard en Hond. Elk personage heeft een unieke uitstraling en voor alle personages zijn er meer dan 400 skins en meer dan 150+ kleurbare kledingstukken om je personage aan te passen dat uniek is voor jou.

– WINKELEN: Heeft u een bloem of steen gevonden waarvan u denkt dat uw klanten ze geweldig zullen vinden? Open je winkel tussen 12.00 en 18.00 uur en kijk hoe het geld binnenstroomt. Er zijn meer dan 1000 artikelen te verkopen in je winkel, van grondstoffen tot handgemaakte artikelen.

– VRAAG: Ga niet te ver, de stedelingen hebben jouw hulp nodig bij de wederopbouw van hun stad, vooral wanneer zich een natuurramp voordoet. Help mee met het opbouwen van de stad en de lokale gebouwen door onderweg nieuwe missies, gebieden en items te introduceren. Er zijn meer dan 700 missies met minimaal 30 uur aan inhoud om te verkennen, maak je geen zorgen als je alle missies voltooit, er zijn elk seizoen nieuwe.

– LANDBOUW: Graaf zaden op met bloemen en groenten in het wild of praat met Sammy de zaadverkoper om nieuwe zaden te kopen. Gebruik je schoffel om de grond te bewerken en zorg ervoor dat je hem elke dag water geeft totdat je gewassen klaar zijn om te oogsten. Oogst na een paar dagen uw gewassen en kook ze vervolgens of wikkel ze in een boeket om in uw winkel te verkopen.

– VISSEN: Er is overal water! Het is dan ook niet verwonderlijk dat de dorpelingen op deze eilanden graag vissen. Of het nu zonsopgang of zonsondergang is, er is een grote verscheidenheid aan vissen om te vangen.

– DIEREN KWEEK: Welke boerderij is compleet zonder dieren? Praat met Frank over het bouwen van je eerste kippenhok en schuur. In Garden Paws kun je veel dieren grootbrengen en verzorgen, waaronder kuikens, eenden, kalveren, alpaca’s, vossen, fretten, geiten, schapen, paarden, konijnen en meer. Al je grotere volwassen dieren kunnen ook rijdieren zijn om je te helpen sneller rond te reizen als je even wilt ontsnappen aan het rondzweven.

– CRAFTING: Er zijn meer dan 600 knutselrecepten, waaronder verschillende kisten, meubels en bouwstukken. Je kunt je boerderijklassieker behouden met houten decoraties of hem opfleuren met kristallen meubels en glazen wanden. Jouw boerderij, jouw stijl! Er zijn meer dan 60 achtergronden en honderden items waarmee je de hele nacht kunt blijven bouwen.

– KOKEN: er zijn meerdere kookstations om uw favoriete lekkernijen te maken, of het nu gaat om gegrilde vis, taarten of salades, u kunt uw winkel naar een hoger niveau tillen door uw heerlijke gerechten te verkopen.

– BOUW JE HUIS: Werk samen met Frank in de plaatselijke bouwwinkel om het huis te upgraden dat je grootouders je hebben nagelaten toen ze op wereldreis gingen. Wilt u iets groters of op een andere locatie? Bouw een aantal funderingen en muren om alles te bouwen, van een kleine vissershut tot een groot kasteel!

– BOUW DE STAD: In Garden Paws heb je de mogelijkheid om nieuwe gebouwen in gebruik te nemen, nieuwe stedelingen binnen te halen en de stad te zien groeien dankzij jouw inspanningen.

Ad

Release info - Garden Paws


Release datum
2021-08-26 00:00:00

Uitgever
Bitten Toast Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
10

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPARTHA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
adventure, simulation, rpg, lifestyle

Nintendo Switch eShop prijzen - Garden Paws

EUR 20.99
EUR 20.99
EUR 20.99
EUR 20.99
GBP 18.89
EUR 20.99
USD 24.99
N/A
AUD 31.5
EUR 20.99
EUR 20.99
CAD 29.99
EUR 20.99
EUR 20.99
CZK 525.0
DKK 155.5
EUR 20.99
EUR 20.99
EUR 20.99
EUR 20.99
EUR 20.99
EUR 20.99
EUR 20.99
EUR 20.99
EUR 20.99
MXN 500.0
NZD 34.65
NOK 210.0
PLN 90.0
EUR 20.99
PLN 90.0
RUB 1800.0
20,99 €
ZAR 365.0
EUR 20.99
SEK 215.0
CHF 29.4
N/A
BRL 120.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!