Gear.Club Unlimited 2 – Definitive Edition


Gear.Club Unlimited 2 – Definitive Edition

Met het pedaal op het metaal race je over meer dan 3000 kilometer aan circuits die op je wachten!

Op de berghelling, door een natuurpark, midden in de woestijn of langs de kust, verdedig je positie in meer dan 250 races, met kampioenschappen, tentoonstellingsraces en Grand Prix.

Gear.Club Unlimited 2 is een referentie van de arcade-racegames op Nintendo Switch van de afgelopen 3 jaar en is terug voor een definitieve (en opgeknapte!) editie.

Vind alle Gear.Club Unlimited 2-content en ontdek nieuwe rijsensaties: op eenvoudige wegen en op circuits, voor snelheids- en uithoudingsuitdagingen… maar altijd met prestigieuze voertuigen!

Het is aan jou om de races te domineren en je suprematie op je tegenstanders te vestigen!

Betreed de Porsche Series en rijd in legendarische Porsche-auto’s zoals de 911 930 Turbo, rijd in iconische endurance-auto’s zoals de Ford GT40 MK I Gulf op het officiële 24H Le Mans-circuit in het Endurance Championship… of rijd gewoon voor plezier op meerdere oppervlakken!

 • Je hebt veel talent en doorzettingsvermogen nodig, en een flinke duw op het gas om de beste te zijn!
  • Rij in legendarische voertuigen in een enorm gamegebied met rijke en diverse omgevingen met geremasterde graphics voor een intense ervaring!
 • In de Carrière-modus kun je het familieraceteam van een faillissement redden door charismatische coureurs van verschillende nationaliteiten uit te dagen.
  • Ontdek de Porsche Series-modus en rijd in de meest prestigieuze voertuigen van de beroemde fabrikant om de kans te krijgen om in de iconische 911 930 Turbo te rijden.
  • Probeer de Endurance Championship-modus, gericht op motorsport, in een campagne gewijd aan de 24H Le Mans-race en GT-voertuigen: bereid je voor op de race, beheer je brandstofniveau, de slijtage van je banden en je pitstops.
  • Creëer en beheer je club en rekruteer de beste spelers die je pad kruisen. Je kunt het opnemen tegen rivaliserende clubs van over de hele wereld terwijl je je team naar de top van het klassement leidt.
  • Beheer je garage en maak er je ruimte van! Bewonder je verzameling raceauto’s die je tijdens je races hebt verkregen. Gear.Club Unlimited 2 biedt meer dan 50 gelicentieerde voertuigen van enkele van ‘s werelds meest prestigieuze fabrikanten.
  • Vind alle Gear.Club Unlimited 2 DLC’s voor de meest complete race-ervaring en urenlang snel rijden!

Release info - Gear.Club Unlimited 2 – Definitive Edition


Release datum
2021-12-02 00:00:00

Uitgever
Microids

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
8

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian

Genres
racing

Nintendo Switch eShop prijzen - Gear.Club Unlimited 2 – Definitive Edition

RUB 2999.0
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.