Gelly Break Deluxe


Gelly Break Deluxe

“Gelly Break Deluxe” is een echt passieproject voor ons en de heruitgave van onze leuke eerste platformgame “Gelly Break”, ontwikkeld voor alle leeftijden. Drie jaar na de eerste release hebben we onze droom vervuld, de rechten op het IP teruggewonnen en nu “Gelly Break Deluxe” als onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever publiceren. “Gelly Break Deluxe” is mooier en groter met een goed verhaal en alle features en content waar we toen al naar verlangden. Natuurlijk willen we fans van de game niet opnieuw laten betalen, dus iedereen die de originele versie van “Gelly Break” al heeft, krijgt de nieuwe game helemaal gratis.

In “Gelly Break Deluxe” moet je de thuisplaneet van de Gellies redden van de kwaadaardige Evil Blob als Gel en Lee. Als team moet je al je capaciteiten gebruiken om te overleven tegen de steeds veranderende soorten vijanden, want de uitdagende jump’n’run-passages kun je alleen samen met je partner onder de knie krijgen. De schakelmechanica, nauwkeurige coördinatie en timing zijn essentieel om de unieke baasgevechten onder de knie te krijgen, volgens het populaire gameplay-principe “gemakkelijk te leren, moeilijk te beheersen”.

Na de tijd van ‘social distancing’ is ‘Gelly Break Deluxe’ de perfecte manier om weer samen te komen met je dierbaren. Of het nu met ouders, kinderen of vrienden is, “Gelly Break Deluxe” is het perfecte coöpplezier op de bank voor spelers van alle leeftijden.

Release info - Gelly Break Deluxe


Release datum
2018-11-29 00:00:00

Uitgever
ByteRockers Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPARSZA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian

Genres
action, platformer, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Gelly Break Deluxe

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.