Get-A-Grip Chip


Get-A-Grip Chip

Help Chip de verloren Battery Bots te redden tijdens een gevaarlijke reis door de verraderlijke diepten van een robotfabriek. Als je Chip bestuurt, kun je niet springen, maar je kunt wel over de putten van gesmolten metaal, gigantische brekers, poelen met giftig afval, verschuivende zagen en krachtige lasers zweven met je vertrouwde op het hoofd gemonteerde grijper!

Met 30 zorgvuldig ontworpen levels in 5 verschillende werelden, zorgt Get-a-Grip Chip ervoor dat je verslaafd raakt! Ontwijk dodelijke obstakels, red de Battery Bots en race met je vrienden (of rivalen) om de eerste plaats op de ranglijsten.

Leuk om te leren – nog leuker om onder de knie te krijgen.

De chip kan heen en weer bewegen, naar ankerpunten grijpen en er vervolgens vanaf schieten – zodat iedereen kan leren spelen. Maar om de escalerende complexiteit van de arcade-achtige levels te overleven, bouw je een werkelijk meesterlijke graad van vaardigheid en behendigheid op.

Verberg geheime ruimtes.

Overleef de aanval van obstakels en je wordt beloond met je verloren Battery Bot-vrienden.

Hoe meer Battery Bots je zoekt, hoe eerder ze nieuwe levels ontgrendelen, waardoor Chip dichter bij het uiteindelijke doel komt: hun defecte vriend Scan-It Janet repareren en de fabriek ontvluchten!

Kort uw tijd in om de eerste plaats in te nemen.

Concurreer met je vrienden en spelers over de hele wereld voor de snelste runs! Baan je een weg, lanceer en ontwijk je een weg door alle vijf verdiepingen van de fabriek en kijk hoe je het doet op het scorebord van elk niveau.

Ontgrendel prestaties en aangepaste apparatuur.

Ontdek en ontgrendel, naast de primaire gameplay, prestaties en aangepaste uitrusting die het uiterlijk van Chip verandert – aangepaste uitrusting heeft een thema voor elke verdieping en kan worden verkregen door de Battery Bots op elke verdieping te vinden of door een verscheidenheid aan extra uitdagingen te voltooien. </ p>

Geniet van de smaak van de soundtrack

Hot tracks begeleiden de nieuwe platformuitdagingen overal – de originele soundtrack zit niet alleen boordevol slappers van Stimmerman, maar het laatste niveau van elke wereld wordt getimed op het ritme van de track, dus als je in de muziek gaat in een perfecte gameplay-flow.

Release info - Get-A-Grip Chip


Release datum
2021-03-25 00:00:00

Uitgever
Redstart

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPA2GJA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, korean

Genres
action, platformer, adventure, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Get-A-Grip Chip

¥9.00
RUB 738.0
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.