Ghost 1.0


Ghost 1.0

Ghost 1.0 is een game waarin twee briljante hackers een mysterieuze agent inhuren om het Nakamura Space Station te infiltreren en het grootste elektronische geheim ooit te stelen. Natuurlijk gaat dit niet zomaar, want het ruimtestation verdedigt zichzelf en dat is waar het pas echt leuk wordt. De verdediging van het ruimtestation, bestaande uit een flink aantal wapens, zal vernietigd moeten worden. Het verhaal wordt echter gecompliceerder als de hackers achter de ware achtergrond van hun agent komen…

WAPENS: wapens herladen automatisch en raken nooit zonder kogels. Je hoeft geen munitie te verzamelen voor het eindbaasgevecht! Je kunt de verschillende wapens vinden of kopen (afhankelijk van de spelstand) en elk heeft zijn sterke en zwakke punten.

GHOST: het hoofdpersonage is niet de robot die je ziet, maar het wezen dat hem bestuurt: een mysterieuze digitale geest die zijn robotchassis kan verlaten, door deuren en muren kan bewegen, vijandige androïden kan besturen en hun eigen wapens tegen ze kan gebruiken. Als de robot die je bestuurt kapotgaat, kun je gewoon een andere robot besturen, of naar je echte lichaam terugkeren.

UPGRADES: je kunt er zo veel toepassen als je kunt verzamelen. De upgrades zijn passief, dus je hoeft geen gekke capriolen uit te halen om ze te activeren. Ook raken ze nooit op! Upgrades zijn er in vele vormen en maten, van agressieve drones tot betere kogels. Hoe meer je er vezamelt, hoe sterker je wordt.

ITEMS: dingen die je altijd kunt gebruiken. Het zijn in feite geavanceerde toverdrankjes en hulpmiddelen.

GEEKIES: door de hele game kun je verborgen “geekies” vinden. Als je er eentje vindt en activeert, zal er iets veranderen in de game (wat de gameplay overigens niet beïnvloedt)… en het is aan jou om uit te vinden WAT er verandert.

GEHEIMEN: 200 kamers bevatten geheimen die je kunt onthullen door een specifieke actie uit te voeren. Als je een geheim vindt, zul je beloond worden met een kleine krachtinjectie die je sterker maakt. Bovendien kun je iets heel speciaals krijgen als je alle geheimen in een level weet te vinden.

KAART: de hele kaart bevat zo’n 300 kamers die zijn onderverdeeld in zones. Elke zone heeft zijn eigen vijanden, sfeer, soundtrack en natuurlijk zijn eigen eindbaas.

VERHAAL: het verhaal draait niet om het redden van de wereld, maar meer om een humoristisch avontuur. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle dialogen en beelden die allemaal in het Engels zijn ingesproken.

SPELSTANDEN: Ghost heeft twee spelstanden: “classic” en “survival”. In classic krijg je meer items en worden de vijanden moeilijker te verslaan naarmate je progressie boekt. Survival is wat meer gestoord. Je krijgt in deze spelstand namelijk veel sneller spullen, waardoor je al gauw in een moordmachine verandert. Je verliest echter alles als je sterft.

SKILL TREE: het RPG-element in de game is de skill tree, waarmee je punten kunt uitgeven om personages te verbeteren om speciale vaardigheden te kunnen gebruiken. Afhankelijk van de vaardigheden die je kiest, zal de gamplay een interessante wending krijgen.

De rest mag je zelf ontdekken.

Ad

Release info - Ghost 1.0


Release datum
2018-07-12 00:00:00

Uitgever
unepic fran

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAF46A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, french, italian, japanese, russian

Genres
action, platformer, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Ghost 1.0

EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
GBP 8.99
EUR 9.99
$9.99
¥7.00
AUD 15.0
EUR 9.99
EUR 9.99
13,64 CAD
EUR 9.99
EUR 9.99
CZK 249.0
DKK 75.0
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
MX$199.99
NZD 16.5
NOK 80.0
PLN 40.0
EUR 9.99
PLN 40.0
RUB 699.0
9,99 €
ZAR 131.0
EUR 9.99
SEK 99.0
CHF 14.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!