Gravitar: Recharged


Gravitar: Recharged

Een eenzame piloot, ver van huis, moet navigeren door een abstract universum van onbekende planeten en ruimtestations, bewaakt door mysterieuze, vijandige aliens in Gravitar: Recharged. Je moet missies in elk zonnestelsel voltooien en navigeren door een verscheidenheid aan uitdagende omgevingen, elk met verschillende niveaus van zwaartekracht die je vaardigheden als piloot zullen testen. Voltooi elke missie binnen een zonnestelsel en je wordt door een enorm zwart gat naar de volgende getransporteerd. Zal je ooit thuiskomen?

De visuele esthetiek van Gravitar: Recharged neemt de Recharged-serie in een nieuwe richting, met uitgestrekte omgevingen weergegeven in schilderachtige stijl en pasteltinten. In de bekwame handen van componist Megan McDuffee, een ervaren componist uit de industrie, vult de originele soundtrack de art-stijl aan met rustgevende, sfeervolle nummers die een gevoel van verwondering oproepen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Arcademodus: vlieg van planeet naar planeet en reis door steeds moeilijker wordende zonnestelsels in een zoektocht om thuis te komen.
  • Missies: 24 uitdagende uitdagingen met wereldwijde klassementen.
  • Power-ups: haal power-ups op met je trekstraal, inclusief doelzoekende raketten en EMP-verstoorders
  • Co-op: speel met een partner in elke spelmodus, die twee spelers aan een ketting verbindt, wat een aanzienlijk niveau van coördinatie vereist.
  • Get in the Groove: Megan McDuffee blijft leveren met een ambient-score die je meevoert naar de diepten van het onbekende.

Release info - Gravitar: Recharged


Release datum
2022-06-02 00:00:00

Uitgever
Atari

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Gravitar: Recharged

RUB 809.0
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.