Gravity Heroes


Gravity Heroes

Gravity Heroes is een snelle, chaotisch mooie 2D-platformschieter. Bestuur de zwaartekracht van je personage met de zwaartekrachtverschuiver en vecht tegen hordes robotvijanden op de grond, muren of het plafond. Gevoed door de nostalgie uit de jaren 80 en 90 met een opwindende soundtrack en een stilistisch knallende pixelart-stijl, biedt Gravity Heroes speelplezier boordevol actie, hetzij alleen, hetzij lokaal met maximaal drie anderen.

Beheers je zwaartekracht.

Gebruik de ‘Gravity Shifter’ terwijl je de richting van je zwaartekracht verandert om over plafonds of muren te lopen en te glijden!

Ontdek de betekenis achter een robotopstand.

Neem je plaats in als lid van de ‘Gravity Heroes’ terwijl je de mysterieuze reden onderzoekt achter een verbroken vredesverdrag tussen mensen en robotwezens, genaamd synthetics in Story mode. Speel alleen of werk samen met maximaal drie vrienden en neem het op tegen hordes en kolossale eindbazen.

Een uitgebreid arsenaal

Experimenteer met alles, van hittezoekende raketten tot stuiterende projectielen. Voor een even diverse robotdreiging is een diverse aanvalsmethode nodig!

Neem het op tegen vrienden in versus-modus

Grijp je vrienden, kies je personages, pas de regels van je wedstrijd aan en ga de strijd aan in deze chaotische multiplayer-spelmodus op de bank.

Werk samen met vrienden in de Survivor-modus

Kies maximaal drie van je vrienden en kijk hoe lang je de hordes corrupte kunststoffen kunt weerstaan ​​in de Survivor-modus!

Een opwindende soundtrack

Gravity Heroes is ingesteld op een geweldige soundtrack uit de jaren 90, met muziek gecomponeerd door Barry Leitch, het belangrijkste themalied van de maker van Top Gear.

Gravity Heroes is een snelle, chaotisch mooie 2D-platformschieter. Bestuur de zwaartekracht van je personage met de zwaartekrachtverschuiver en vecht tegen hordes robotvijanden op de grond, muren of het plafond. Gevoed door de nostalgie uit de jaren 80 en 90 met een opwindende soundtrack en een stilistisch knallende pixelart-stijl, biedt Gravity Heroes speelplezier boordevol actie, alleen of samen met maximaal drie anderen lokaal.

De demo bevat 1 hoofdstuk met 3 fasen (2 reguliere fasen en 1 baasfase).

Release info - Gravity Heroes


Release datum
2021-04-09 00:00:00

Uitgever
PQube

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAZVSA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, portuguese

Genres
action, platformer, adventure, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Gravity Heroes