Greco’s Hall of Kanji – Learn Japanese< Beginner >


" title="Greco’s Hall of Kanji – Learn Japanese< Beginner >" />

Geen zin in saaie taallessen? Mooi! Leer Japanse kanji op een speelse manier. Dit is Greco’s Hall of Kanji voor de Nintendo Switch.

Tegenwoordig is Japans eten, naast andere culturele aspecten, enorm populair. De Olympische Spelen in Tokio komen dichterbij en dus is de verwachting dat deze populariteit nog meer zal stijgen! Een perfecte gelegenheid om kanji te leren!

Het kanji is een manier van schrijven. De tekens lijken op letters, maar zien eruit als een veel complexere versie van de 26 letters in ‘ons’ alfabet. De tekens worden gebruikt in verschillende geschriften.

Je kunt de tekens leren tekenen met het touchscreen van de Nintendo Switch. Natuurlijk kun je ook de uitspraak en de betekenis van de tekens leren.

——————————————

  • [Schrijven] – Probeer de kanji zo nauwkeurig mogelijk na te tekenen.
  • [Verstoppertje] – Sommige delen van de kanji zijn niet te zien en de delen die wel zichtbaar zijn, zijn alleen zichtbaar via spiegels op het scherm. Probeer de juiste kanji te raden en te tekenen.
  • Als je veel kanji op de juiste manier tekent en talloze geesten verslaat, kun je Greco’s geheime afbeelding onthullen.
  • Je kunt kanji die je hebt geleerd altijd bekijken in de ‘Kanji list’.
Ad

Release info - Greco’s Hall of Kanji – Learn Japanese< Beginner >


Release datum
20190410

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support