Greco’s Hall of Kanji Learn Japanese< Beginner >


Greco’s Hall of Kanji Learn Japanese< Beginner data-lazy-src=" title="Greco’s Hall of Kanji Learn Japanese< Beginner >" />

Doorbreek de eentonigheid van het leren van traditionele talen en breng wat entertainmentwaarde in je Japanse kanji-studies op de Nintendo Switch met Greco’s Hall of Kanji.

Tegenwoordig zijn Japans eten en andere aspecten van de cultuur over de hele wereld erg trendy. Met de komende Olympische Spelen in Tokio zal de verwennerij van de Japanse cultuur naar nieuwe hoogtepunten stijgen! Dus degenen die Japan bezoeken, worden aangemoedigd om hun reis naar de wereld van kanji te beginnen of hun vaardigheden bij te werken voor het geval ze zich een beetje roestig voelen.

Voor degenen onder u die het niet weten, kanji zijn karakters voor het schrijven die uit China komen. Ze lijken op letters, maar zien er veel gecompliceerder uit dan de standaard 26 Romeinse letters van het Engels. En ze worden gebruikt in verschillende schrijfsystemen. Het is zelfs het op één na meest gebruikte schrijfsysteem ter wereld.

Door gebruik te maken van de Japanse leerstijl van onderdompeling met herhaaldelijk schrijven en onthouden, kun je naar hartenlust oefenen met het schrijven van kanji via het touchscreen van de Switch. Behalve schrijven kun je natuurlijk ook de uitspraak en betekenis van de kanji leren.

—————- Voor kinderen —————-

De setting en het verhaal van de game:

“De naam is Greco! Ik woon in de hal van Kanji. Kanji zijn stijlvolle en cool uitziende personages die worden gebruikt in Japans schrift. Het lijdt geen twijfel dat je populair zult worden bij de mensen in Japan als je ze leert! In mijn hal van kanji kun je twee soorten studie-uitdagingen doen tegen mijn geesten.

De eerste heet de “Writing Challenge”. In deze uitdaging verschijnt een geest met een kanji erin. Als je de kanji vaak correct in zijn maag schrijft, versla je de geest.

De tweede uitdaging heet de “Hide and Seek Challenge”. In deze uitdaging zijn delen van een kanji verborgen achter veel spiegels. Kun je raden wat de kanji is door naar slechts delen ervan te kijken? Zo ja, schrijf ze dan zo snel en zo nauwkeurig mogelijk op en verwijder de geesten.

Hoe meer spoken je verslaat, hoe dichter je bij het oplossen van het geheim van mijn mysteriepuzzel komt. Veel succes! “

————————————–

  • [Schrijfuitdaging] – Schrijf de kanji die zo vaak op de geest wordt weergegeven zo nauwkeurig mogelijk.
  • [Hide and Seek Challenge] – Sommige delen van de kanji zijn geblokkeerd en de zichtbare delen kunnen alleen worden gezien in een reeks spiegels op het scherm. Van wat je kunt zien, probeer te raden en schrijf de juiste kanji.
  • Door veel kanji correct te schrijven en veel spoken te verslaan, kun je Greco’s geheime puzzelfoto ontgrendelen en zien.
  • Je kunt kanji die je hebt geleerd en voltooid, bekijken in de “Kanji-lijst”.
Ad

Release info - Greco’s Hall of Kanji Learn Japanese< Beginner >


Release datum
10-04-2019

Uitgever
media5

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPATXMA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
education, other

Nintendo Switch eShop prijzen - Greco’s Hall of Kanji Learn Japanese< Beginner >

EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
N/A
GBP 13.49
EUR 14.99
$16.99
¥5.00
AUD 22.5
EUR 14.99
EUR 14.99
N/A
EUR 14.99
EUR 14.99
CZK 375.0
DKK 112.5
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
N/A
NZD 24.75
NOK 143.0
PLN 60.0
EUR 14.99
PLN 60.0
RUB 1125.0
14,99 €
ZAR 244.0
EUR 14.99
SEK 150.0
CHF 21.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!