Grimshade


Grimshade

Grimshade vertelt het verhaal van het gezelschap van helden, door een speling van het lot die betrokken is bij de cyclus van gebeurtenissen die zich in de wereld van Ree’fah ontvouwen. Talloze vreselijke monsters hebben het bos rond de stad Brann besmet en hoge muren konden de bewoners niet langer beschermen tegen de aanvallen. Het dreigende leger van het naburige koninkrijk landde plotseling aan de rand van de stad en veroorzaakte ravage.
Er is geen hoop op redding – de kracht van de verdedigers raakt op, maar de koning en zijn trouwe kampioenen waren verdwenen.

Leid de groep avonturiers op reis en verken een gevarieerde en ingewikkelde wereld, ontmoet nieuwe personages en onthul plotgerelateerde geheimen. Onthoud dat schoonheid bedrieglijk is – overal schuilt gevaar. Test je vaardigheden in uitdagende turn-based gevechten, pas je gevechtstactieken en optimale teamcombinaties aan voor elke vijand die je onderweg tegenkomt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Zeven gedenkwaardige personages, waaronder Kiba, het donkere kind, Charlie, de pratende sluipschutter, Alister, de dappere man met een Ether-handschoen, en Ruby, de prinses van de dieven. Elk van hen heeft hun rol (soms meer dan één) op het slagveld en hun eigen missie op een grote reis.
  • Het systeem voor het ontwikkelen van personages is gebaseerd op uitrusting: elk harnas, wapen of accessoire geeft een unieke vaardigheid aan een bepaalde held, waardoor het aantal aanvalstypes en verdedigende boosts wordt uitgebreid. Vind, ruil voor of maak nieuwe apparatuur om je personages te verbeteren en ze veelzijdig en aanpasbaar te maken.
  • Complexe tactische turn-based gevechten: met een verscheidenheid aan uitgebreide vijanden kun je het hele spel niet voltooien met één enkele tactiek of onoverwinnelijke teambuild.
    Kies verstandig de ploeg die je vecht – een goede positionering en bewustzijn zijn essentieel voor je succes in de strijd tegen machtige vijanden.
  • De levendige en diverse wereld van Ree’fah: dompel jezelf onder in het met de hand geschilderde fantasie-universum van Grimshade en ontdek een indrukwekkende geschiedenis in meer dan 20 uur van een spannende reis.

Release info - Grimshade


Release datum
2020-06-25 00:00:00

Uitgever
UTC ASTERION

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
18

NS Online support

Game code
HACPAXNDA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, russian

Genres
adventure, strategy, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Grimshade

N/A
N/A
RUB 999.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.