GRISAIA PHANTOM TRIGGER 04


GRISAIA PHANTOM TRIGGER 04

Enkele jaren nadat Yuuji Kazami en zijn vrienden vochten voor hun leven in een felle strijd, verzamelt een nieuwe generatie heldinnen zich op de Mihama Academie, die is hersteld als een ‘gespecialiseerde opleidingsschool’.

De nieuwe personages spelen zich af in dezelfde wereld als The Fruit of Grisaia en brengen een spannende frisse kijk in het vierde verhaal van deze gloednieuwe serie!

Dit spannende verhaal, dat zich ontvouwt op de herboren Mihama Academy, zal ongetwijfeld niet alleen degenen die eerdere releases hebben gespeeld, opwinden, maar ook degenen die nieuw zijn in de serie!

Beschikbaar in drie talen!

De tekst kan worden ingesteld op Japans, Engels of vereenvoudigd Chinees (audio is alleen Japans). Dit omvat in-game tekst, opties en de digitale handleiding. De taalinstellingen kunnen op elk moment worden gewijzigd.

Speel alleen met het touchscreen! Speel met één hand!

Speel in handheldstijl met de Joy-Con-controllers aangesloten, of maak ze los en speel met alleen de aanraakbediening! In de tafelmodel- of tv-modus kan alles worden bediend met alleen de Joy-Con (R), zodat je met slechts één hand kunt spelen!

Ook beschikbaar voor Nintendo Switch Lite. (Een aparte Joy-Con (R) is vereist om met één hand te spelen.)

Deel 4 Samenvatting

Kumashiro Megumi (Gumi), onlangs overgeplaatst van St. Aile’s International School, heeft samen met Rena en Maki hard getraind – nu volledig hersteld van hun blessures. Met de hulp van haar mentor, Tohka, wordt ze een goede sluipschutter.

Net als een nieuwe student zich vestigt, wil een andere zich aansluiten bij de meisjes in klasse A, de elite-gevechtseenheid van Mihama. Haar naam? Sengoku Taiga. Haruto, de begeleider van het team, heeft één voorwaarde voor de overplaatsing van Taiga: dat Chris optreedt als haar toezichthoudende officier.

De twee lijken in eerste instantie een onwaarschijnlijk paar, maar na wat tijd met de kleine Taiga te hebben doorgebracht, vindt Chris al snel een manier om de dingen vanuit haar perspectief te bekijken.

Op dat moment wordt de natie plotseling opgeschrikt door een terreuraanslag van ongekende omvang. Chris haast zich naar het toneel, zich bewust van wat er op het spel staat, maar let niet op de gevaren die voor ons liggen.

Net zoals ze ooit eerder deed.

“Dit is zelfs erger dan we ons hadden kunnen voorstellen …”

Het dodental blijft stijgen, maar SORD zit machteloos toe te kijken vanaf de zijlijn. Welk lot wacht Chris, Taiga … en Mihama Academy?

“Oh, juist … ik moet gestorven zijn …”

Zich vastklampend aan de herinneringen aan haar lang geleden overleden moeder, bereidt ook zij zich voor op een eeuwige slaap …

Gameplay

Het is een visuele roman waarin je geen keuzes hoeft te maken, zodat je van het verhaal kunt genieten zoals je zou doen als je een film kijkt of een boek leest. Het verhaal komt tot leven met een met sterren bezaaide stemacteur en een volledig ingesproken verhaal (exclusief de hoofdpersoon), prachtige graphics en muziek en meeslepende animaties.

Team

Personageontwerp / kunst: Akio Watanabe

Verhaal: Ryuta Fujisaki

SD Character Design / Art: nanaca mai

Cast

Rena VA: Maaya Uchida

Tohka VA: Ayane Sakura

Chris VA: Kaori Nazuka

Murasaki VA: Atsumi Tanezaki

Maki VA: Yoshino Nanjo

Gumi VA: Suzuko Mimori

Taiga VA: Natsumi Takamori

Mevrouw Arisaka VA: Mikako Izawa

Overig

Ad

Release info - GRISAIA PHANTOM TRIGGER 04


Release datum
2020-09-17 00:00:00

Uitgever
PROTOTYPE

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
18

NS Online support

Game code
HACPAYMQA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, japanese

Genres
adventure, other

Nintendo Switch eShop prijzen - GRISAIA PHANTOM TRIGGER 04

EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
GBP 13.49
EUR 14.99
USD 14.99
¥15.00
N/A
EUR 14.99
EUR 14.99
CAD 18.89
EUR 14.99
EUR 14.99
CZK 375.0
DKK 112.5
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
MXN 290.81
N/A
NOK 150.0
PLN 60.0
EUR 14.99
PLN 60.0
N/A
14,99 €
ZAR 270.0
EUR 14.99
SEK 156.0
CHF 21.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!