Hardcore Maze Cube


Hardcore Maze Cube

Bent u de spellen met allerlei soorten tips en tutorials beu en u kunt ze zonder veel moeite afmaken?

Als het antwoord JA is; JE BENT OP DE JUISTE PLAATS, HARDCORE MAZE CUBE, het is het juiste spel voor jou!

Kort gezegd betekent dit dat ALLEEN DE ELITE DER SPELERS DIT SPEL KUNNEN AFRONDEN en ontdekken wat er uiteindelijk zal gebeuren!

De game is gemaakt om je het gevoel te geven dat je in een gevaarlijke verkenning van lege handen bent, waar je enige middelen horen, zien en je speciale vaardigheden zijn, terwijl je de doolhoven verkent, je geheugen, vastberadenheid, behendigheid en aandacht voor elk detail van de omgeving, inclusief geluiden, kan het verschil zijn tussen het voorspellen van een aanval en ontsnappen aan de dood, een puzzel oplossen of bezwijken voor het doolhof!

Speldetails:

– Oefening baart kunst, in dit spel is doodgaan een onderdeel van het leren en als je de fasen passeert, zul je merken dat je ze gemakkelijker kunt doorstaan, omdat je een leerachtergrond hebt totdat er een nieuwe uitdaging verschijnt.

– In dit spel is je meest waardevolle bezit je leven, dus probeer zoveel mogelijk te verzamelen en wees voorzichtig wanneer je je in de doolhoven begeeft, want als het nul bereikt en je hebt het OPSLAANPUNT niet gevonden, is het Spel Alle vooruitgang zal verloren gaan.

– Gemaakt voor de sterken, die niet terugdeinzen van frustraties, zoals hierboven uitgelegd, dit spel is gemaakt voor de sterksten en als je dit spel uitwerkt, ZAL JE ONDER EEN ELITE VAN STERKE SPELERS ZIJN!

– Leaderboard In dit spel neemt u risico’s, genereert u meer punten, hoe minder u SAVE POINT gebruikt, hoe meer punten u verdient, laat de wereld uw score zien en daag anderen uit om deze te verbeteren.

– Een game met eenvoudigere graphics en animaties die verwijzen naar oude games, in een donkere omgeving, die de aanwezigheid van de dood op avonturiers overbrengt, met onheilspellend, meeslepend geluid. Een spel dat tot doel heeft de meest ervaren spelers op het gebied van hardcore, survival en puzzelen uit te dagen.

– Brute game in HardCore-stijl die je vastberadenheid tot het uiterste drijft. Test je vaardigheden en heb plezier met het vinden van manieren om zelf doolhoven te overwinnen.

Release info - Hardcore Maze Cube


Release datum
25-08-2020

Uitgever
QUByte Interactive

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAX7CA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
english
Genres
adventure, platformer, puzzle, strategy

Prijzen van Hardcore Maze Cube op de Nintendo Switch eShop

€ 0,99
€0.99
0,99 €
0,99 €
£0.91
€0.99
N/A
N/A
€0.99
A$1.50
0,99 €
N/A
0,99 EUR
€0.99
CZK 25.20
DKK 7.50
€0.99
0,99 €
€0.99
0,99 EUR
0,99 €
0,99 €
0,99 €
€0.99
€0.99
N/A
NZ$1.66
kr 10,00
4,00 zł
€ 0,99
0,99 EUR
74,00 ₽
0,99 €
€0.99
ZAR 18.00
0,99 €
SEK 10.00
CHF 1.40
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!