HARDCORE MECHA


HARDCORE MECHA

Verhaal

Huurling Tarethur O’Connell, een ACE-piloot van Hardcore Defense Corp, werd tijdens een missie betrokken bij een samenzweringsopstand. Geconfronteerd met voortdurende gevechten en overweldigende conflicten, begint Tarethur opnieuw na te denken over waar hij voor vecht.

Spelinformatie

HARDCORE MECHA is een 2D-platformgame-actiespel, vol enthousiasme voor klassieke robotontwerpen, met als doel het spelgevoel te maximaliseren door te focussen op de details en het gevoel van elke mecha.

Beleef een meeslepend verhaal met de Campaign-modus, die zich richt op rijke levelontwerpen en een naadloze overgang van gameplay en animatie-tussenfilmpjes. Overlevingssimulatiemodus en multiplayer-modus zorgen ervoor dat het spel actief blijft na het voltooien van de hoofdhoofdstukken! Ontgrendel en rijd in totaal 42 mecha’s, upgrade en verwerf nieuwe vaardigheden en attributen voor een ultieme stalen strijd!

Afgezien van de online PVP-modus, kun je nu altijd en overal genieten van HARDCORE MECHA met vrienden! Daag je vrienden uit voor een face-to-face strijd met Local Wireless-modus voor maximaal 4 spelers! Of deel uw Joycon met een vriend voor een direct gevecht op hetzelfde scherm!

Gamefuncties

Ultrafijne 2D-animatie en goed gepolijste animatie-tussenfilmpjes

De skeletachtige animatie met zowel kracht als fijnheid toont volledig de kenmerken van elke mecha, de vloeiende bewegingen legden ook de basis voor een geweldig spelgevoel. Volledig ingesproken animatie-tussenfilmpjes met een totale lengte van meer dan 40 minuten, bedoeld om een ​​meeslepende verhaalervaring te bieden.

Bedien en bestuur mecha’s van verschillende stijlen

Amerikaanse stijl, Japanse stijl, Superstijl, Realistische stijl; elke mecha heeft zijn eigen unieke tactische waarde. Zonder voorinstellingen van combo-moves is het geheel aan een speler om handmatig de moves en tactieken te gebruiken, de ultieme aanvallen te creëren en hun maximale gevechtseffectiviteit naar voren te brengen.

Een levendige wereld van Mecha

Ontmoet meer dan 50 soorten vijandelijke mecha’s met verschillende ontwerpen en details in allerlei scènes, zoals mijnschacht, onderwater, stedelijk en ruimte. Overleef, doorbraak en verbeter vaardigheden en uitrusting tussen levels en missies door.

Release info - HARDCORE MECHA


Release datum
2020-10-15 00:00:00

Uitgever
Lightning Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAX8XA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, french, russian, korean, chinese

Genres
shooter, rpg, adventure, action

Nintendo Switch eShop prijzen - HARDCORE MECHA

¥30.25
RUB 1499.0
N/A
N/A
N/A
N/A
HK$198.00
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.