Headup Adventure Bundle


Headup Adventure Bundle

Trüberbrook

»Trüberbrook« is een spannend mysterie-sci-fi avonturenspel. Geniet van een avontuurlijke vakantie naar een parallel universum uit de jaren 60! Een Sci-Fi-mysterie-avonturenspel met handgemaakte landschappen.

Stel je voor dat je eind jaren zestig op vakantie bent naar Europa. Stel jezelf nu voor als een jonge Amerikaanse wetenschapper; Hans Tannhauser. Als je toch bezig bent, denk dan eens aan Trüberbrook, een afgelegen dorp op het Duitse platteland. Want daar kom je terecht nadat je het continent hebt geraakt. Maar wat maakt het uit, je hebt de reis in een loterij gewonnen! Of tenminste, zo lijkt het. Maar wees niet bang, in plaats van wat rust te nemen, zou je kunnen merken dat je de wereld moet redden …

The Inner World

Begeef je op een waanzinnig avontuur in de wonderbaarlijke en mysterieuze wereld van “Asposia”.

Robert is een beginneling, een beetje onwetend, maar met een hart van goud. Hij leidt een vredig leven als hofmuzikant in het grootste windklooster van Asposia. In tegenstelling tot de wetten van de fysica is Asposia een enorme, holle ruimte omringd door een oneindige uitgestrektheid van de aarde. De lucht van de wereld wordt geleverd door drie windfonteinen, maar toen de ene windfontein na de andere verflauwde en de windgoden naar Asposia kwamen, vond Robert hem plotseling midden in een wervelwind.

Samen met de hulp van de mysterieuze dief Laura, zijn beste bedoelingen en geen idee, gaat Robert op avontuur om het geheim van de verdwijning van de wind te ontdekken. Zal de jonge avonturier zijn wereld kunnen redden? En wat zijn Laura’s geheime bedoelingen…?

The Inner World – The Last Wind Monk

Los verbijsterende puzzels op in een wereld vol mysterie en red de familie van de fluitneuzen! Hun dynastie waakt al eeuwenlang over Asposia. In het geheim vullen ze de roly-poly-wereld met licht en leven. Maar wanneer hun bestaan ​​wordt ontdekt, worden ze opgejaagd. Emil, een handelaar in kansen en doeleinden, deed alle Asposians geloven dat de dynastie onder een hoedje speelde met duistere krachten. De enige die de kwaadaardige Emil kan stoppen is de troonopvolger: Robert. Hij is echter al drie jaar versteend. Met een enorme dosis enthousiasme, maar weinig tot geen idee wat hij eigenlijk aan het doen is, gaat hij op avontuur om de legendarische Last Wind Monnik te vinden. Natuurlijk heeft hij geweldig gezelschap: Peck, even loyaal als hij niet kan vliegen, en Laura, een rebel die zeker vliegt, maar alleen uit het handvat – en van wie Robert houdt, met een hoofdletter L. Alles verandert wanneer ze elkaar ontmoeten de mysterieuze Mama Dola, die meer over Roberts lot lijkt te weten dan Robert zou willen.

Release info - Headup Adventure Bundle


Release datum
2022-02-21 00:00:00

Uitgever
Headup Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACYA7LWA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, russian, korean, chinese

Genres
puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Headup Adventure Bundle

RUB 4137.0
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.