Horned Knight


Horned Knight

Horned Knight herintroduceert de Gouden Eeuw van arcade-gaming in een hardcore 2D-actieplatformgame in retrostijl die geen slag slaat. Speel als de heldridder en gebruik je zwaard om het kasteel van geesten en ondoden te verlossen die in het donker op de loer liggen. Uitgerust met meerdere niveaus, responsieve bedieningselementen en puzzelachtige gevechten, moedigt Horned Knight de speler aan om unieke pixelart-obstakels te overwinnen met de ondersteuning van genereuze checkpoints en een verkwikkende soundtrack.

In Horned Knight zijn berekende bewegingen en behendigheid de sleutel. Een kleine misstap kan leiden tot je ondergang via 32 pulserende levels, die verschillende uitdagingen bieden, van met vuurballen zwaaiende skeletten tot giftige slangen, spijkervallen, lavapoelen en nog veel meer!

Toegankelijke en responsieve bedieningselementen maken het gemakkelijk om door een gebied te springen, in de lucht te springen en te hakken. Beheers de klimtechniek en getimede schuine strepen om ervoor te zorgen dat je held het grotere rijk redt!

Zorg ervoor dat je de hartstukken van de ridder vasthoudt; zijn leven hangt ervan af! Overwin gigantische bazen en ontrafel geheimen die naar onbekende paden leiden om meer hartstukken te vinden, zodat je je geweldige avontuur kunt voortzetten. Als je hartstilstanden uitgeput raken, is het terug naar het laatste controlepunt om je waarde te bewijzen, ridder!

Horned Knight kenmerken

  • 32 niveaus in 4 werelden
  • Tal van monsters en bazen om je macht te tonen
  • Strakke bediening: gemakkelijk te spelen, moeilijk te beheersen
  • Prachtig geanimeerde pixelart-afbeeldingen
  • Spannende actie-gameplay
  • Intense eindbaasgevechten met uitdagende patronen en epische schaal
  • 2 moeilijkheidsgraden die geschikt zijn voor alle soorten spelers story van liefhebbers van verhalen en achtergronden tot liefhebbers van hardcore actie
  • Een verbazingwekkend divers kasteel om te verkennen met verschillende omgevingen

Release info - Horned Knight


Release datum
2021-02-26 00:00:00

Uitgever
2Awesome Studio

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA3NKA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, chinese

Genres
action, platformer, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Horned Knight

¥6.00
RUB 449.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.