HORROR TALES: The Wine


HORROR TALES: The Wine

Mediterrane horror: verken de verlaten hoofdstad van een ontzagwekkende archipel. Laat u niet misleiden door de zachte zeebries, de mediterrane vergezichten of de weldadige zomerzon. Sinds de pandemie van de duivelskoorts de stad verwoestte, werd het verlaten, en nu wachten daar alleen nog maar gruwelijke nachtmerries.

Overleef je aartsvijand: iemand jaagt meedogenloos op je. Lijd en pijn terwijl je probeert weg te rennen van de ontmoetingen met deze vreemde stalker die geobsedeerd is door jou.

Intense uitdagingen: los omgevingsraadsels, natuurkundige puzzels en andere soortgelijke uitdagingen op in een onderling verbonden verticale wereld. Zelfs terwijl ze achtervolgd en opgejaagd worden.

Toegankelijkheid en fotomodus: pas meer dan 20 toegankelijkheidsinstellingen aan om een ​​ervaring op maat voor u te creëren. Gebruik de fotomodus om perfecte foto’s te maken en ontgrendel er vele geheimen mee.

Release info - HORROR TALES: The Wine


Release datum
2021-07-30 00:00:00

Uitgever
Carlos Coronado

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA4F2A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, russian, chinese

Genres
action, first_person_shooter, adventure, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - HORROR TALES: The Wine

N/A
N/A
RUB 1349.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.