Hotshot Racing


Hotshot Racing

Hotshot Racing is een razendsnelle racegame in arcadestijl waarin drift-handling, vlijmscherpe retro-beelden en een ongelooflijk snelheidsgevoel samenkomen om een ​​opwindende rijervaring te creëren.

16 racecircuits bieden de bochten, bochten en rechte stukken die bevorderlijk zijn voor verzengende snelle races. Geniet van kust-, jungle-, alpine- en woestijnomgevingen in Las Vegas, waarbij elke baan is gemodelleerd met de meest levendige kleuren en een blauwe lucht voor kilometers.

Tijdrit- en Grand Prix-modi zijn geschikt voor diegenen die graag in klassieke raceformaten strijden, terwijl de modi ‘Cops and Robbers’ en ‘Drive or Explode’ opwindende nieuwe manieren om te spelen bieden.

Elke modus is beschikbaar in singleplayer, splitscreen voor vier spelers en online voor acht spelers, terwijl Time Trial alleen voor één speler is. Modi voor één speler werken met een zinderende 60 FPS om een ​​van de snelst mogelijke weergaven van racen te leveren.

Breek ronderecords om hogerop te komen in de wereldwijde online klassementen of download spookronden om je racelijnen te matchen met de allerbeste.

MAAK KENNIS MET DE HOTSHOTS

Keiko, Xing, Mike, Alexa, Aston, Toshiro, Marcus en Viktor – acht snelheidsverslaafden die hun leven hebben gewijd aan het streven om de beste coureur ter wereld te worden.

EEN GOED NODIGE BOOST

Verdien een boost door tegenstanders te laten afdrijven en te slippen en ontketen een eenmalige snelheidstoot om ze in je achteruitkijkspiegel achter te laten.

VANG DE DRIFT

Driften is cruciaal in Hotshot Racing. Verhoog de ladingen terwijl de speler afdrijft, dus het zo lang mogelijk aanhouden is van vitaal belang om de maximale snelheid tijdens een race te behouden.

DRIVE OF EXPLODE

In deze modus heeft elke auto een bom. Ga onder een bepaalde snelheid en BOOM! De triggersnelheid wordt steeds sneller, waardoor spelers worden gedwongen om onmogelijk hoge snelheden te handhaven.

COPS EN ROBBERS

Rovers ontwijken de politie. Politieagenten vangen de overvallers op en zetten ze zo over naar de politie, wat leidt tot een spannende vaardigheidstest voor de overlevende criminelen.

Release info - Hotshot Racing


Release datum
2020-09-10 00:00:00

Uitgever
Curve Digital

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
8

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAK4FA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
racing, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Hotshot Racing

N/A
RUB 1499.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.