Howling Village: Echoes


Howling Village: Echoes

De officiële game voor de baanbrekende Japanse horrorfilm Howling Village! Sluit je aan bij 110 miljoen kijkers die Howling Village al zijn binnengegaan, gemaakt door de toonaangevende horrorregisseur Takashi Shimizu (The Grudge) en de briljante scenarioschrijver Daisuke Hosaka (Sadako 2 3D). Stap in de wereld die de Jury Award ontving op het 27e Gérardmer International Film Festival, met een wereldwijde kassaverkoop van $ 12,7 miljoen!

“Heb je gehoord van het dorp Inunaki? Het is een vervloekt dorp dat op geen enkele kaart voorkomt. Als je daarheen durft te gaan, kom je er nooit levend uit!”

De legende gaat dat aan de andere kant van de echte locatie van de Inunaki-tunnel in Kyushu de meest kwaadaardige spookplek in Japan ligt – een dorp waar de wet niet van toepassing is en waar niemand die binnenkomt ooit terugkomt . Is het dorp Inunaki een stedelijke mythe? Of… is het echt?

Als haar jongere broer vermist wordt, heeft Kaede geen andere keuze dan haar geloof in de mythe te stellen. Maar terwijl ze naar hem zoekt in de oude Inunaki-tunnel, stuit ze op een web van terreur dat alle geloof tart.

Zes verschillende mensen hebben elk hun eigen redenen om voet aan wal te zetten in het dorp Inunaki. Maar er zijn plaatsen waar je gewoon niet heen moet, als de verschrikkingen van het dorp Inunaki niet zullen rusten…

Originele horroravonturengame

Verken elke hoek van het dorp terwijl je probeert te ontsnappen aan dreigende geesten die niets liever willen dan je tegen te houden… voor altijd! Los mysteries op en bereik het ultieme echte einde door volledig gebruik te maken van items die je vindt! Vecht in minigames waarin je wordt aangevallen!”

Gloednieuw horrorverhaal

Volg zes verschillende karakters om meer dan 50 eindes te zien. Ervaar het dorp vanuit hun brede scala aan gezichtspunten. De individuele acties die ze ondernemen, kunnen elkaar schaden, elkaar redden of helpen de ultieme waarheid te achterhalen. Alleen door getuige te zijn van alles zal het waargebeurde verhaal van het dorp Inunaki worden onthuld!

Muziek van de legendarische componist Akira Yamaoka

Met een nieuw themalied en achtergrondmuziek van de internationaal bekende gamecomponist Akira Yamaoka (Silent Hill), zal de muziek van de game vakkundig angst in je hart opwekken terwijl je koste wat kost probeert te overleven.

Waarschuwing

Dit spel bevat materiaal dat voor sommige spelers storend en te intens kan zijn. Speler discretie wordt geadviseerd. De makers aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enig trauma dat ontstaat als gevolg van het spelen.

De horror van Howling Village eindigde niet met de film. Start het spel en open de deur naar een nieuw verhaal van onvoorstelbare angst…

Release info - Howling Village: Echoes


Release datum
2021-10-21 00:00:00

Uitgever
Chorus Worldwide Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA6D2A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english

Genres
puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Howling Village: Echoes

¥7.70
N/A
RUB 539.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.