Hyper Echelon


Hyper Echelon

De Royal Space Force heeft je nodig! Een kwaadaardige buitenaardse kracht die bekend staat als EXODON heeft chaos gebracht in de Cyan Galaxy. De koninklijke vloot is in de minderheid en heeft geen kans om het hoofd te bieden aan een vuurgevecht met de binnenvallende armada’s. Tactische precisie is de enige kans op succes. Je moet dapper door de hordes schieten en de vijandelijke leiders verslaan in je starfighter met één stoel, symbolisch de Titan genoemd. U zult er echter niet alleen voor staan. Een klein eclectisch team van wingmen zal aan je zijde vechten, terwijl de Starhulk-ruimtedrager een mobiele basis biedt waar je je schip kunt upgraden. Om te zegevieren, moet je het arsenaal van de Titan ontwikkelen van een eenvoudig enkelschots kanon tot een gespreid schot, laserschieten, raketlancering en een bombastisch eenmansleger.

**GAMEPLAY**

Hyper Echelon haalt inspiratie uit arcadeklassiekers en brengt zijn eigen authentieke smaak van hectische, tactische schietactie – een gewaagde ervaring met genoeg tanden voor hardcore spelers en overvloedige beloningen om nieuwkomers te verwelkomen.

Missies – De kernverhaalmodus neemt je mee op een epische campagne door de melkweg met 10 verschillende werelden. Om verder te komen moet je meer doen dan overleven, je moet medailles verdienen door specifieke doelen te behalen. Deze doelstellingen omvatten het vernietigen van alle vijandelijke eenheden, het vinden van verzamelobjecten en verschillende speciale taken die uniek zijn voor elke missie. Probeer ze allemaal in één keer te krijgen voor een toppositie, of ga gestaag verder door je te concentreren op één doel per run.

Wingmen – Breng een wingman in actie om aan jouw zijde te vechten. Terwijl het beheren van twee schepen tegelijk je een groter doelwit maakt, compenseren de wingmen dit door meer vuurkracht en extra speciale vaardigheden te bieden. De meest effectieve manier om vooruitgang te boeken in het spel is door een harmonieuze relatie met je wingmen te bereiken. 3 unieke wingmen-personages kunnen worden ontgrendeld door missies te spelen.

Speciale vaardigheden – Naast een reeks standaardprojectielen hebben de Titan en wingmen speciale vaardigheden. Deze omvatten offensieve aanvallen, schilden en de mogelijkheid om de tijd te vertragen. Om specials te gebruiken, moet je een voorraad plasma hebben, die wordt verzameld door kristallen op te breken en te absorberen uit Space Kraken.

Upgrades – Verzamel gouden onderdelen in de strijd en gebruik ze om honderden incrementele upgrades te kopen om 8 verschillende scheepscomponenten te verbeteren. Je wordt niet alleen sterker in gevechten, je krijgt ook de voldoening van gedetailleerde visuele veranderingen aan je Titan in de hangar. Kijk trots hoe je grijze vogel oplicht als een kerstboom, terwijl je robotmonteur aan het sleutelen is.

Moeilijkheidsniveaus – Er zijn vier moeilijkheidsniveaus voor elke wereld, die elk een nieuwe set medailles bieden om te verdienen, en grotere GP-beloningen. Niet alleen neemt de moeilijkheidsgraad toe door statistische parameters, nieuwe en verbeterde eenheden verschijnen in hogere moeilijkheidsgraden, waardoor je op de hielen blijft en een gevoel van nieuwheid geeft.

Star Carts – Speciale upgrades kunnen worden ontgrendeld door enigszins zeldzame itemdrops. Als je een Star Cart vindt, moet je tot het einde van de missie overleven om de beloning te krijgen. Star Carts bieden een verscheidenheid aan voordelen, waaronder verbeterde wingman-wapens, upgradekortingen, personage-skins en nog veel meer!

Prestaties – Doe je best om meer te bereiken dan alleen opscheppen. 36 prestaties zijn volledig geïntegreerd in de ervaring en bieden in-game GP-beloningen.

**INHOUD OVERZICHT**

 • 3 spelmodi
 • 10+ uur gameplay in de verhaalmodus, eindeloos opnieuw spelen in de overlevings- en Boss Rush-modi
 • 10 overlevingsmissies
 • 10 bazen
 • 5 speelbare personages (2 piloten en 3 wingmen)
 • 4 doelstellingen in elke verhaalmissie
 • 4 moeilijkheidsgraden in verhaalmissies – elke laag heeft een nieuwe reeks doelstellingen
 • 160 objectieve medailles
 • 320 upgrades
 • 32 sterrenkarren
 • online klassementen
 • 36 prestaties

**EXTRA FUNCTIES**

Lokale COOP voor 2 spelers – Laat een vriend de controle over een wingman overnemen voor lokale coöp-actie

Release info - Hyper Echelon


Release datum
2022-05-13 00:00:00

Uitgever
GangoGames

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAXRLA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, german

Genres
action, arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Hyper Echelon