Hyper Jam


Hyper Jam

Hyper Jam is een frisse nieuwe arena-vechter met een dynamisch extra-tekensysteem dat elke wedstrijd anders maakt dan de vorige. De keiharde samensmelting van dodelijke wapens, stapelvoordelen, furieuze gevechten en een geweldige synthwave-soundtrack maken van Hyper Jam een ​​multiplayer-ervaring die ervoor zorgt dat je terug blijft komen voor meer.

FURIOUS COMBAT

Hyper Jam biedt snelle multiplayer-arena-gameplay voor 1-4 spelers. Vernietig je tegenstanders ronde na ronde met katana’s, raketwerpers, voorhamers en meer.

PERK DRAFTING

Na elke ronde kiezen spelers nieuwe voordelen die de rest van het spel bij hen blijven, stapelen en combineren met hun bestaande om krachtigere effecten te creëren. Een groot aantal onderscheidende voordelen zorgt ervoor dat geen twee spellen ooit hetzelfde zijn.

SPEEL JE MANIER

Verzamel je vrienden en speel samen met een combinatie van Pro Controllers, dubbele Joy-Con ™ en zelfs enkele Joy-Con! Vecht het uit voor iedereen of werk samen, probeer verschillende spelmodi uit en maak je eigen regels met mutators!

ONLINE EN LOKAAL DRAADLOOS

Neem het thuis op tegen je vrienden of test je vaardigheden online of in de buurt met anderen via Local Wireless. Cross-platform matchmaking betekent nog meer uitdagers!

AI BOTS

Verbeter je vaardigheden tegen AI-bots of werk samen met je vrienden. Pas de moeilijkheidsgraad, spelregels en meer aan om je eigen uitdaging te creëren.

’80 AESTHETIC

Speel als een sterke selectie van door de jaren 80 geïnspireerde personages in verschillende prachtige en gevaarlijke arena’s, variërend van een zonovergoten dak van een hotel in Miami tot een gruizige metro Neo-Tokyo.

KILLER SYNTHWAVE SOUNDTRACK

Een verslavende soundtrack met Carpenter Brut, Dance With The Dead, Meteor en meer zorgt ervoor dat harten blijven kloppen terwijl je elkaar aan flarden blaast.

Release info - Hyper Jam


Release datum
2020-04-17 00:00:00

Uitgever
Bit Dragon

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAVG9A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, russian, korean, chinese

Genres
action, party, fighting

Nintendo Switch eShop prijzen - Hyper Jam

N/A
RUB 1125.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.