HYPERCHARGE Unboxed


HYPERCHARGE Unboxed

HYPERCHARGE Unboxed vertelt het verhaal van Sgt. Max Ammo en zijn epische missie om de HYPER-CORE te verdedigen. Jouw taak is om zijn missie te vervullen en te voorkomen dat de HYPER-CORE wordt vernietigd. Als het is vernietigd, kun je afscheid nemen van je menselijke vrienden. Ze zullen je vergeten. Het zal zijn alsof je nooit hebt bestaan. Laat dat niet gebeuren. Werk samen en win, voor de toekomst van speelgoed overal!

Eigenschappen van het spel:

  • Co-op – Vecht voor Toy-soort, samen. Werk samen met 3 andere spelers in Online / Local Co-op en red de HYPER-CORE van totale vernietiging.
  • PvP – Plastic versus plastic. Neem het op tegen andere kleine soldaten terwijl je vecht om de top van het scorebord te bereiken.
  • Singleplayer – Niet elke held heeft een team nodig. Ben je een eenzame wolf en speel je liever offline? Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt. ​​
  • Split-screen – Old school. Buddy op de bank en schiet de vijand neer als een team. (Split-screen voor 4 spelers wanneer verbonden met het dock).
  • Verkennen – The Sky is your limit. Nou, de bovenste plank is. Onbeperkte vrijheid om elke omgeving te sparen voor credits, munten, batterijen en als je bekwaam genoeg bent verzamelobjecten.
  • Versterken – Verdedig wat je hebt gezworen om te beschermen. Bouw torentjes, vallen, muren en vecht tegen kwaadaardige hordes bewapend speelgoed. Kijk uit voor de T. Rex.
  • Vooruitgang – Je verdient het om het onderdeel te bekijken. Verdien XP, ontgrendel skins en pas je actiefiguur en wapen aan. Het feit dat je klein bent, betekent niet dat je het onderdeel niet kunt zien.
  • Strategieën – The Art of Defense. Bespreek tactiek met je squadron en plan de beste vorm van verdediging. Teamwerk is cruciaal als u de hoogste beloningen wilt verdienen.
  • Moeilijkheid – Een keuze voor het hele gezin. Met Casual, Regular en Expert is er altijd een modus die past bij uw vaardigheidsniveau.

Release info - HYPERCHARGE Unboxed


Release datum
2020-01-31 00:00:00

Uitgever
Digital Cybercherries

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
8

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAVCTA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, party, first_person_shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - HYPERCHARGE Unboxed

N/A
RUB 2000.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.