HyperParasite


HyperParasite

Het binnendringen van een met vuil besmeurde dystopie uit de jaren tachtig, jij bent het monster waarvoor de autoriteiten waarschuwden. Door je bloedige tentakels over het vettige asfalt te slepen, grijp je lichaam na lichaam. Jij bent de HyperParasite; een kwaadaardige alien met een bot om met de mensheid te kiezen … gewoon omdat het leuk is. Je moet je een weg banen naar de top van de popculturele voedselketen om de ziekste uithoeken van het meest ass-kicking decennium te bestrijden, om de Big Red Button in te drukken en de paddestoelwolk van finaliteit tot stand te brengen. Wees de slechtste, navigeer door de gevaarlijke procedureel gegenereerde straten van een hopeloos verleden, in deze stoere roguelite vechtende S.O.B. met twee stokjes

‘Lang leve het nieuwe vlees’

Kijk eens naar al die sappige vleeszakken die verloren gaan aan die vuile mensen! Als de HyperParasite kun je er beter gebruik van maken door gastheren met je tentakels te grissen, ze op te nemen en hun verschillende vaardigheden. Als ze eenmaal dood zijn, kun je hun huid weggooien, maar blijf wegrukken, want één schot als parasiet en het is permadeath. Dat wil zeggen, tenzij je een paar leuke upgrades hebt gevonden, dus houd je ogen open … of je voelsprieten hoog … of wat een parasiet ook doet.

‘Hosting geeft me een goed gevoel’

Voed de parasiet met meer dan 60 verschillende personages, terwijl je hosts verzamelt en bestuurt, elk met hun eigen unieke aanval en smack-down. Ga op jacht naar de baas van de hostklasse, trek hun hersens eraf (ze hebben het toch niet gebruikt) en breng het terug naar Wito’s, onze altijd hebzuchtige winkelier. Met behulp van een aantal heel rare machines om de hersenen op te slaan, kun je het personage ontgrendelen met je hard gestolen geld. Er is zelfs een opslagruimte voor je reeds verzamelde hosts om naar terug te keren in latere games.

‘Ja, Downtown moet de vriendelijkste plek op aarde zijn …’

Aangezien de game procedureel wordt gegenereerd, weet niemand wat er wacht in de volgende donkere hoek. Kun jij de 5 handelingen van deze grungy ogende, met synthwave gevulde wereld overleven? Misschien wel, als je je herinnert dat wat in de schaduw ligt essentieel is, want er zijn geheimen in geheimen om te ontdekken binnen het roguelite-kaartsysteem. En als je een tentakel vrijhoudt voor de bazen, want ze pakken een gemene klap in!

Verhoog het volume!

Originele beats geserveerd door Van Reeves en Joe Kataldo, die een bonzende score leveren met een pulserende synthwave baslijn, die elke snatch en kill accentueert.

Een vriend in nood …

Trouble houdt van gezelschap, want je kunt een partner meenemen om tweemaal het bloedbad te leveren in de lokale coöpstand voor twee spelers.

HyperParasite - Release info


Release datum
03-04-2020

Uitgever
QubicGames

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAU5CA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, portuguese, russian, spanish

Genres
rpg, shooter, action, arcade

HyperParasite prijzen op de Nintendo Switch eShop

€ 1,99
€1.99
1,99 €
1,99 €
£1.86
€1.99
US$1.99
JP¥19.80
€1.99
A$3.00
1,99 €
2,68 CAD
1,99 EUR
€1.99
CZK 50.02
DKK 15.00
€1.99
1,99 €
€1.99
1,99 EUR
1,99 €
1,99 €
1,99 €
€1.99
€1.99
MX$39.00
NZ$3.30
kr 19,00
7,87 zł
€ 1,99
1,99 EUR
146,00 ₽
1,99 €
€1.99
ZAR 32.50
1,99 €
SEK 20.00
CHF 2.66
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad