I dream of you and ice cream


I dream of you and ice cream

I dream of you and ice cream is een spel over imperialisme, verlies van identiteit en persoonlijke opoffering.

Een sinistere, popachtige entiteit heeft de hele mensheid tot slaaf gemaakt. In het complex waar de entiteit elke dag wereldleiders ondervraagt ​​over aspecten van de mensheid – een potentieel dodelijk proces – bouwt een oude wetenschapper van niet-gespecificeerd geslacht een machine.

Vasthoudend aan een paar dierbare herinneringen, verzamelt de wetenschapper elke dag componenten en zwoegen op hun obscure project, terwijl de klok meedogenloos tikt naar een gruwelijke climax.

Ik droom van je en ijs is een point-and-click-avonturenspel met een zeer eenvoudige interface en de nadruk op het oplossen van puzzels. Voor elke twee puzzels die worden opgelost, worden spelers beloond met een gedeeltelijke oplossing die in een andere puzzel kan worden gebruikt.

Er zijn geen gesproken regels of geschreven dialogen in het spel: alles wordt gecommuniceerd door middel van tekstballonnen, symbolen en emoties.

Release info - I dream of you and ice cream


Release datum
2020-06-17 00:00:00

Uitgever
ManolidisAimilios

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAYGFA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, french, german, italian, portuguese

Genres
puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - I dream of you and ice cream

N/A
RUB 375.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.