Idle Champions of the Forgotten Realms


Idle Champions of the Forgotten Realms

Idle Champions of the Forgotten Realms is een officieel spel van Dungeons & Dragons.

Idle Champions daagt spelers uit om een ​​groepje Champions te organiseren en de kunst van Formation Strategy onder de knie te krijgen. Spelers ontgrendelen nieuwe helden, upgrade ze om speciale vaardigheden te onthullen en verzamel epische uitrusting. De sleutel tot glorie is leren hoe je Champion-vaardigheden kunt combineren om een ​​aanval van krachtige monsters te verslaan.

Ontgrendel gerenommeerde kampioenen

Verzamel beroemde kampioenen uit de wereld van Dungeons & Dragons, inclusief favorieten van fans uit de Force Grey-serie. Ontgrendel meer kampioenen en uitrusting om aan je feest toe te voegen in tijdelijke evenementen.

Vormingsstrategie

De positie van elke kampioen beheersen om hun speciale vaardigheden te maximaliseren, is de sleutel tot het voltooien van elk avontuur. De vaardigheden en uitrusting van elke kampioen vereisen zorgvuldig nadenken om de beste combinatie te creëren. Alleen de krachtigste formaties zullen de golven van Dungeons & Dragons-monsters verslaan.

Verken de vergeten rijken

Neem je kampioenen mee op reis door de Sword Coast. Spelers kunnen bekende locaties binnen de Forgotten Realms verkennen terwijl ze elk avontuur aanpakken. De game is bijgewerkt met inhoud die is geïnspireerd op de officiële Dungeons & Dragons-avonturen, te beginnen met een reis naar Chult met het graf van de vernietiging.

Regelmatige evenementen

De game wordt regelmatig bijgewerkt met tijdelijke evenementen. Door evenementen te voltooien, ontgrendel je nieuwe kampioenen en uitrusting om toe te voegen aan de verzameling van de speler.

  • Je kunt Idle Champions of the Forgotten Realms gratis downloaden en spelen, maar sommige premium in-game items kunnen ook voor echt geld worden gekocht.
  • Edelstenen die je in het spel gratis verdient door bazen te doden en avonturen te voltooien, kunnen worden ingewisseld in de in-game winkel voor zilveren en gouden kisten die uitrusting, drankjes, contracten en goud bevatten. Gold Chests kunnen voor echt geld worden gekocht als je niet wilt wachten en er edelstenen voor wilt sparen.
  • Zilveren kisten bevatten drie kaarten die zeldzaam zijn. Zilveren kisten hebben een kans om zeldzame uitrustingskaarten te laten vallen, maar bevatten geen epische uitrustingskaarten. (1)
  • Gouden kisten bevatten vijf kaarten van zeldzame tot epische zeldzaamheid. Gouden kisten bevatten altijd ten minste één zeldzame uitrustingskaart en maken kans op epische uitrustingskaarten. (2)
  • Standaard zilveren en gouden kisten kunnen uitrusting laten vallen voor alle standaard niet-evenementkampioenen, inclusief Hitch en Drizzt. Ze laten geen uitrusting vallen voor evenementkampioenen (bijvoorbeeld Gromma, Krond of Barrowin).
  • Evenement- en promokisten werken hetzelfde als standaard zilveren en gouden kisten, maar ze laten alleen uitrustingskaarten vallen voor specifieke kampioenen. Bekijk de beschrijving in de in-game winkel om te bepalen wiens items ze kunnen laten vallen.
  • Gegarandeerde ‘glanzende’ uitrustingskaarten zijn beschikbaar als beloning voor aankopen met echt geld, maar ze hebben ook een kleine kans om te verschijnen in zilveren kisten of gouden kisten die je gratis koopt. (3)
  • Bonus “Golden Epic” -uitrustingskaarten zijn over het algemeen alleen beschikbaar als aankoopbonus voor transacties met echt geld, maar specifieke Golden Epic-kaarten kunnen naar eigen goeddunken door Codename Entertainment gratis worden vrijgegeven.
  • In-game aankopen variëren van 2,77 € – 55,57 € (of gelijkwaardige lokale valuta) per item.

(1) De kans op een zeldzame uitrustingskaart in een zilveren kist is ongeveer 3,2%.

(2) De kans op een zeldzame uitrustingskaart in een gouden kist is 100%. De kans op een epische uitrustingskaart in een gouden kist is ongeveer 12%. Om pech te verminderen, bestaat er een systeem om binnen elke 10 Gold Chests minimaal één Epic-apparatuurkaart te garanderen.

(3) De kans op een glanzende uitrustingskaart in een zilveren of gouden kist is ongeveer 0,1% per uitrustingskaart.

Release info - Idle Champions of the Forgotten Realms


Release datum
2020-05-07 00:00:00

Uitgever
Codename Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAU4SA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, portuguese, russian, chinese

Genres
strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - Idle Champions of the Forgotten Realms

N/A
N/A
RUB 0.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.