IdolDays


IdolDays

Een liefdes-avonturenspel waarin je kunt genieten van het bloedstollende kamergenootleven van een beginnende producer en een delinquent meisje dat een idool is geworden.

VERHAAL

Een jonge man die werkt bij een bureau in Akihabara dat underground idoolgroepen beheert, heeft van zijn baas de opdracht gekregen om nieuwe idolen te ontdekken. Nu is hij aan het einde van zijn latijn.

De hoofdpersoon weet het niet meer en ontdekt dat er maar weinig meisjes zijn met het talent om het soort idool te worden dat hij zich voorstelt. Hij zit verslagen op een bankje in het park als hij een meisje tegenkomt dat in zichzelf zingt terwijl ze een paar katten voert.

Het lied van het meisje is delicaat, maar haar stem schudt hem tot op het bot. Zijn hart is in een oogwenk gestolen, de hoofdpersoon wendt zich tot het meisje en probeert haar te verkennen om een ​​idool te worden. Het meisje weigert hem echter botweg en zegt dat het idee stom is, om vervolgens te verdwijnen.

De volgende dag wordt de hoofdpersoon naar het kantoor geroepen, waar hij hoort dat de dochter van hun sponsor is aangenomen als personeelslid en wordt toegewezen als haar trainingsbegeleider. Het meisje dat voor de verbijsterde jongeman verschijnt, is dezelfde die de dag ervoor zijn verkenningsaanbod heeft afgewezen.

De naam van het meisje is Tsubaki Akanesaki. Hoewel ze verschillende banen heeft gehad, werd ze bij allemaal ontslagen omdat ze in gevechten raakte. Wat heeft het lot in petto voor een jonge man die de opdracht heeft gekregen om een ​​meisje op te leiden dat totaal delinquent is?!

PERSONEEL

Illustratie:Atsuto Shinozuka

Scenario:Linkedbrain Inc.

Producent/Planner: Yujiro Usuda

Release info - IdolDays


Release datum
2021-06-17 00:00:00

Uitgever
qureate

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPA39JA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, chinese

Genres
adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - IdolDays

¥5.20
N/A
RUB 495.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.