In Celebration Of Violence


In Celebration Of Violence

In Celebration of Violence is een fantasierijke actie-roguelike van verkenning en moord. De methodische strijd vereist dat je je aanvallen, ontwijkt, blokkeert en pareert, terwijl je rekening houdt met je tegenstanders en de omgeving. De dood is permanent, maar je kunt je statistieken verbeteren en items kopen om toekomstige levens te helpen. En als de dingen te hard dan maximaal vier lokale vrienden kan controllers grijpen en de steun van de held-speler gecontroleerde monsters, zombies, en bandieten.

De wereld

Grote, procedureel gegenereerde en onderling verbonden landen variëren van vlaktes en moerassen tot steden en kerkers. Deze landen bieden meerdere paden om de verscheidenheid aan eindbazen te bereiken. Kerkers zijn een gevaarlijk maar lonend risico. In kerkers zul je langzaam moeten bewegen en op zoek moeten naar vallen en geheimen terwijl je naar de uitgang zoekt.

Elementen werken met elkaar en met de omgeving samen. Vuur reageert op de temperatuur, het weer en alle brandbare voorwerpen, vooral mensen. Elektriciteit zal naar entiteiten gaan en is vooral gevaarlijk rond water. De kans op regen of sneeuw past zich organisch aan het klimaat in het gebied aan en kan zowel een belemmering als een voordeel worden.

De heiligdommen van meerdere goden liggen verspreid over het land. Spelers kunnen ervoor kiezen om te bidden tot heiligdommen die ze tegenkomen om een ​​verscheidenheid aan gunsten, bonussen en items te ontvangen. Men moet echter zorgvuldig kiezen; elke god heeft een andere prijs en sommigen worden ontevreden als hun rivaal het onderwerp van aanbidding is. Sommige goden kunnen ook boos worden door acties die de speler tijdens het avontuur onderneemt, zoals het vernietigen van gebladerte of het doden van burgers.

Variatie

Talloze wapens, items, spreuken en aandenkens zijn verspreid over de hele wereld om te vinden. Men kan al vroeg in het ene leven een krachtige betoverde ballista verwerven, alleen voor het volgende om niets meer op te leveren dan een paar houten clubs.

Memento’s vertegenwoordigen voorwerpen die uit vorige levens worden herinnerd en veranderen de spelregels. Misschien ontdek je een aandenken dat spinnen oproept van vijandelijke lijken, je statistieken verbetert terwijl je in brand staat of de gevolgen van de dood ongedaan maakt.

Er zijn meerdere wegen naar de overwinning. Je zou lenig en heimelijk kunnen zijn, aanvallen door met een hamer te zwaaien, een leger ondoden verheffen, een verscheidenheid aan spreuken gebruiken, vijanden in vallen of vlammen manipuleren, middelen verzamelen om de krachtigste items te bemachtigen, of gewoon op safe spelen met een zwaard en een schild. De verschillende karakters bieden simpelweg verschillende uitgangspunten, elke beslissing is van jou.

Uitdaging

Geen leven is voorbestemd voor succes. De vrolijke graphics verhullen een brute en onverzettelijke ervaring. Onvoorziene obstakels zullen in realtime moeten worden aangepakt en zelfs een gewone vijand zal dodelijk zijn als je niet oppast. Om het einde te bereiken, moeten spelers aantonen dat ze deze obstakels consequent kunnen overwinnen. Falen kan de voortgang stoppen of zelfs omkeren.

Naarmate je ervaring opdoet, schema’s ontdekt en bazen verslaat, kun je permanent beter voorbereid worden om toekomstige uitdagingen aan te gaan. De keuzes en voordelen die een speler aan het begin van een playthrough heeft, zullen tijdens het spelen drastisch toenemen. Nieuwe personages, items en bonussen worden ontgrendeld op manieren waar alleen tijdens het spelen naar wordt verwezen.

Release info - In Celebration Of Violence


Release datum
2020-11-26 00:00:00

Uitgever
Dolores Ent.

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
3

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAYA5A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, russian

Genres
action, adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - In Celebration Of Violence

¥12.80
RUB 975.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.