Infinite Minigolf


Infinite Minigolf

Veel plezier met Infinite Minigolf, een eindeloze midgetgolfgame! Neem deel aan competities en uitdagingen, gebruik de arcade-achtige power-ups en ontdek onder andere de unieke gameplay en prachtige grafische beelden.

Je kunt in Infinite Minigolf een ongelimiteerd aantal midgetgolfbanen maken en er vervolgens op spelen. Deze game van Zen Studios biedt een eindeloze midgetgolfervaring. Neem deel aan de competities en uitdagingen om power-ups vrij te spelen en te gebruiken. Geniet onder andere van de unieke gameplay en prachtige grafische beelden die zijn samengebracht in het coolste midgetgolfspel op de markt.

Gebruik de robuuste tools waarmee je de meest fantastische midgetgolfbanen kunt maken en met de andere spelers over de hele wereld kunt delen om hen te laten zien wat je kunt. Creëer, deel en speel nu met de community van Infinite Minigolf!

Release info - Infinite Minigolf


Release datum
2017-07-28 00:00:00

Uitgever
Zen Studios

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
8

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPABMHA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, russian

Genres
golf, party, sports

Nintendo Switch eShop prijzen - Infinite Minigolf

¥15.99
RUB 999.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.