IRONCAST


IRONCAST

Maak je op voor de strijd in IRONCAST, een turn-based strategiegame met een steampunksausje en verrassende puzzelelementen voor de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Combineer kleurrijke knooppunten om een grote oorlogsmachine van zeven meter aan te sturen, en versla de binnenvallende legers die het 19e-eeuwse Victoriaanse Engeland bedreigen.

Geschiedenisles

Ironcast is geïnspireerd op science-fictionschrijvers uit de Victoriaanse tijd, zoals H.G. Wells en Jules Verne. De game speelt zich af in een spannende alternatieve geschiedenis, waarin beschaafde mannen en vrouwen het bevel voeren over gigantische lopende oorlogsmachines die de vijanden van het Britse Rijk met de grond gelijk maken!

Op campagne

Bijt je vast in de “roguelite” campagnestand, een spelstand die zo lastig is dat je keer op keer de mist in zult gaan. De beloningen die je verdient, worden wel steeds meegenomen naar de volgende speelsessie. Waag je aan diverse missies waarin je bijvoorbeeld een vijand moet vernietigen, een bepaald aantal beurten moet overleven, nieuwe technologie moet veiligstellen of handel moet drijven met andere personages. Telkens als je opnieuw begint met deze spelstand, worden alle missies en locaties willekeurig gegenereerd. Daarmee biedt de campagne steeds weer nieuwe uitdagingen, mogelijkheden en beloningen.

NSwitchDS_Ironcast_06.jpg

Gemechaniseerde oorlogsvoering

Combineer drie of meer knooppunten van dezelfde kleur om hulpmiddelen te genereren die de verschillende wapens en systemen van je Ironcast aansturen en neem het op tegen de vijand! Zet een schild op om je Ironcast te beschermen tegen vijandelijk vuur, vergroot je bewegelijkheid om aanvallen te ontwijken and houd je koelsystemen in de gaten om te voorkomen dat je machine oververhit raakt. Hoe meer knooppunten je in één beurt kunt combineren, des te meer hulpstoffen je genereert!

NSwitchDS_Ironcast_05.jpg

Besteed je hulpmiddelen zo slim als je kunt, want je zult een evenwicht moeten vinden tussen aanval en verdediging om je tegenstanders te kunnen verslaan. Wil je je vijanden overweldigen met brute kracht door wild schietend op ze af te snellen of graaf je je liever in om jezelf te verdedigen tegen een niet-aflatende golf van vijandelijke aanvallen?

Sterk staaltje

Tussen de missies door kun je je Ironcast aanpassen met upgrades als unieke wapens en verdedigingssystemen door de wrakstukken van je gesneuvelde vijanden te doorzoeken op nieuwe technologie en vaardigheden. Ook kun je het wapenarsenaal van je oorlogsmachine verder naar smaak aanpassen met passieve uitbreidingen. Het aantal mogelijke combinaties is zo goed als onbeperkt, dus het loont om te experimenteren met nieuwe strategieën en speelstijlen.

NSwitchDS_Ironcast_03.jpg

Dankzij de HD-trilfunctie en volledige touchscreenondersteuning voelt het uitschakelen van vijanden beter dan ooit!

Dring de binnenvallende legers terug en strijd je een weg naar de overwinning in IRONCAST voor de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

  • Voer het bevel over een mechanische oorlogsmachine en maak de vijanden van het Britse Rijk met de grond gelijk
  • Ga op in de strategische turn-based gevechten met puzzelelementen, en vergaap je aan de boeiende, alternatieve geschiedenis van de 19e eeuw
  • Combineer knooppunten met dezelfde kleur om hulpmiddelen te genereren, waarmee je de diverse wapens en systemen van je Ironcast kunt activeren
  • Pas je Ironcast aan met tal van unieke wapens en verdedigingssystemen. Je kunt meer dan 50 verschillende voorwerpen vrijspelen, waarmee bijna oneindig veel combinaties mogelijk zijn
Ad

Release info - IRONCAST


Release datum
2017-08-10 00:00:00

Uitgever
Ripstone

Ontwikkelaar
Dreadbit

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAD6LA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, french, german, italian, spanish

Genres
puzzle, strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - IRONCAST

€ 7,49
€7.49
7,49 €
7,49 €
£6.49
€7.49
$12.99
N/A
€7.49
A$10.99
7,49 €
17,84 CAD
7,49 EUR
€7.49
CZK 179.50
DKK 54.00
€7.49
7,49 €
€7.49
7,49 EUR
7,49 €
7,49 €
7,49 €
€7.49
€7.49
MX$258.99
NZ$11.99
kr 57,00
28,80 zł
€ 7,49
7,49 EUR
504,00 ₽
7,49 €
€7.49
ZAR 93.50
7,49 €
SEK 72.00
CHF 10.10
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!