Jotun: Valhalla Edition


Jotun: Valhalla Edition

Preview Image

Verken uitgestrekte en afwisselende gebieden in het voorgeborchte van de noordse mythologie, neem het op tegen kolossale beesten die jotun worden genoemd en maak indruk op de goden in Jotun: Valhalla Edition, een met de hand getekende actiegame voor de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

Ga op zoek naar de jotun

Ga op avontuur met Thora, een Viking-krijger die een oneervolle dood heeft gevonden en die zichzelf nu moet bewijzen tegenover de goden om het Valhalla te mogen betreden. Doorkruis negen levels in vijf onheilspellende werelden om verborgen runen te zoeken. Zorg dan dat je ontwaakt om de reusachtige jotun te verslaan met alleen je vertrouwde bijl en de zegeningen van de goden in Asgard. Trotseer nietsontziende sneeuwstormen, reis door grotten vol vuur en versla hordes vijanden terwijl je op zoek gaat naar de verborgen holen van de jotun.

NSwitchDS_JotunValhallaEdition_01.jpg

Ieder gevecht tegen de jotun is een epische strijd waarin je aanvankelijk geen schijn van kans lijkt te maken. Je zenuwen, reactiesnelheid en moed worden stevig op de proef gesteld. Deze reuzen beschikken over een ongelooflijke brute kracht en bovennatuurlijke eigenschappen. Door hun enorme afmetingen en traagheid zijn ze kwetsbaar voor de vliegensvlugge Thora. Ontwijk hun verpletterende slagen en toverspreuken, en bedwing ze met de klappen van je strijdbijl.

Vecht als een god

Op je reis kun je afwijken van de gebaande paden om heiligdommen te bezoeken en goddelijke krachten te krijgen. Jaag je vijanden angst aan met donderhamers en vlijmscherpe speren. Bescherm jezelf met de geest van Heimdall of vul je energie aan met de helende krachten van Frigg. Onderweg kom je legendarische bomen tegen met appels die je gezondheid herstellen. Als het vechten je teveel wordt, kun je op krachten komen in de verjongende Mimir-bronnen.

Verken een adembenemende wereld

NSwitchDS_JotunValhallaEdition_07.jpg

Laat je betoveren door een rijke fantasiewereld die gebaseerd is op eeuwenoude teksten over de noordse mythologie. Ontdek de heilige boom die alle delen van het land met elkaar verbindt en verken Ginnungagap, de oerleegte van de schepping die ouder is dan de tijd zelf. Verken landen die geteisterd worden door een verzengende hitte, een bijtende kou en alles wat daartussenin ligt. Op je tocht kom je tal van mythologische wezens tegen.

De combinatie van de prachtige handgetekende artwork, traditionele animaties en prachtige audioeffecten brengen de raadselachtige wereld van Jotun: Valhalla Edition tot leven. Terwijl het verhaal zich ontvouwt, hoor je een authentieke IJslandse voiceover. De sfeervolle geluidseffecten gaan gepaard met een epische, symfonische soundtrack die speciaal voor de game is gecomponeerd.

Betreed het Valhalla

NSwitchDS_JotunValhallaEdition_06.jpg

Als je echt wilt laten zien wat je waard bent, neem het dan op tegen nog sterkere varianten van de reusachtige jotun in de uitdagende Valhalla Mode. In deze zenuwslopende spelstand wordt de tijd bijgehouden en worden je prestaties bijgehouden, waaronder de hoeveelheid schade die je oploopt, het aantal goddelijke krachten dat je gebruikt en de keren dat je sneuvelt in het gevecht. Zo kun je je scores gemakkelijk met die van andere spelers vergelijken. Zorg dat je indruk maakt op de goden. Ze kijken immers toe…

Grijp je kans en neem je lot in eigen hand in Jotun: Valhalla Edition, een meeslepende actie-avonturengame voor de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

  • Reis door een legendarisch land en versla reusachtige jotun om indruk te maken op de goden.
  • Ontdek de noordse mythologie en luister naar een verhaal dat met een IJslandse voiceover wordt verteld.
  • Adembenemende, met de hand getekende artwork en traditionele animaties brengen de wereld van Jotun tot leven.
  • Neem het op tegen nog sterkere jotun in de uitdagende Valhalla Mode.
Ad

Release info - Jotun: Valhalla Edition


Release datum
2018-04-27 00:00:00

Uitgever
Thunder Lotus Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAPFNA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, portuguese, russian, spanish

Genres
action, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Jotun: Valhalla Edition

EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
GBP 10.99
EUR 14.99
USD 14.99
¥14.80
AUD 17.5
EUR 14.99
EUR 14.99
CAD 16.99
EUR 14.99
EUR 14.99
CZK 374.99
DKK 112.0
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
MXN 149.99
NZD 17.99
NOK 100.0
PLN 53.99
EUR 14.99
PLN 53.99
RUB 349.0
14,99 €
ZAR 105.0
EUR 14.99
SEK 150.0
CHF 15.0
N/A
BRL 28.99
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!