Kentucky Route Zero: TV Edition


Kentucky Route Zero: TV Edition

Bij schemering in Kentucky, terwijl vogelsliederen plaatsmaken voor het koor van kikkers en insecten, worden vertrouwde wegen vreemd en is het gemakkelijk om te verdwalen.

Degenen die al verloren zijn, kunnen hun weg vinden naar een geheime snelweg die zich door ondergrondse grotten kronkelt. De mensen die langs deze snelweg wonen en werken, zijn in het begin zelf een beetje vreemd, maar komen al snel bekend voor: de verouderende chauffeur die de laatste levering aflevert voor een gedoemde antiekwinkel; de jonge vrouw die verouderde tv’s repareert omringd door spoken; het kind en zijn gigantische arendgenoot; de robotmuzikanten; het onzichtbare energiebedrijf dat overal op de loer ligt, en de versleten gemeenschappen die worstelen tegen de greep ervan.

KENTUCKY ROUTE ZERO: TV EDITION is een magisch realistisch avonturenspel in vijf acts, met een beklijvende elektronische score en een reeks hymnes en bluegrass-standaarden opgenomen door The Bedquilt Ramblers. Gesmolten in een opvallende visuele stijl die net zoveel haalt uit theater, film en experimentele elektronische kunst als uit de geschiedenis van videogames, dit is een verhaal van onbetaalbare schulden, verlaten futures en de menselijke drang om gemeenschap te vinden. </ P >

Oorspronkelijk gedurende een periode van jaren gepubliceerd, verzamelt de TV-editie alle vijf acts samen met de “intermezzo’s”, die oorspronkelijk afzonderlijk werden gepubliceerd en nu voor het eerst beschikbaar zijn op de Nintendo Switch. Ook is het voor het eerst nauwgezet gelokaliseerd voor Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Russisch en Spaans (zowel Europees Spaans als Latijns-Amerikaans).

Release info - Kentucky Route Zero: TV Edition


Release datum
2020-01-28 00:00:00

Uitgever
Annapurna Interactive

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAF8ZA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, russian, korean

Genres
adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Kentucky Route Zero: TV Edition